Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Basket League: Επιστροφή Γιατρά στον πάγκο του Προμηθέα Πάτρας

Ο Προμηθέας Πάτρας επισημοποίησε την επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο του, στην προσπάθεια που κάνει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στην Basket League.

Ο 50χρονος προπονητής, που γνωρίζει πρόσωπα, πράγματα και καταστάσεις στον σύλλογο της Αχαΐας, αφού εργαζόταν σε αυτόν μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ανακοινώθηκε πως θα αναλάβει την τεχνική καθοδήγηση μέχρι το φινάλε της τρέχουσας σεζόν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Μάκης Γιατράς θα είναι ο διάδοχος του Ηλία Ζούρου στον Προμηθέα Πάτρας. Μετά την παραίτηση του τελευταίου ύστερα από την εντός έδρας ήττα από την ΑΕΚ το βράδυ της Κυριακής (17/4), η οποία και έγινε δεκτή από τη διοίκηση, φάνταζε δεδομένο ότι η μεγάλη επιστροφή είναι κοντά.

Ο έμπειρος κόουτς ανέλαβε πρόσφατα ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Νέων, με τον πρόεδρο της ΕΟΚ και διοικητικό ηγέτη του Προμηθέα Πατρών, Βαγγέλη Λιόλιο, να τρέφει μεγάλη εκτίμηση προς το πρόσωπο και τις ικανότητές του.

Άλλωστε, με τον Γιατρά στο «τιμόνι» του ο Προμηθέας άρχισε να ανεβαίνει τις κατηγορίες -από τη Γ’ Εθνική στην Basket League- και συμμετείχε στη σειρά των τελικών της σεζόν 2018-19, ενώ το 2020 κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ελλάδας.

Σημειώνεται ότι, δεν πρόκειται να αποτελέσει εμπόδιο το γεγονός ότι εργάζεται παράλληλα ως ομοσπονδιακός της Εθνικής Νέων. Έτσι, θα κάνει -εκ νέου- ντεμπούτο στο παιχνίδι πρωταθλήματος με το Λαύριο την προσεχή Τετάρτη (20/4, 17:00).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Προμηθέας:

«Η ΚΑΕ Προμηθέας ανακοινώνει την επιστροφή του Μάκη Γιατρά στον πάγκο της ομάδας μας, με τον Έλληνα τεχνικό να διαδέχεται τον Ηλία Ζούρο. Ο 50χρονος προπονητής και ο Προμηθέας είναι άρρηκτα συνδεδεμένοι, καθώς συμπορεύτηκαν από το 2013 ως το καλοκαίρι του 2021!

Υποδεχόμαστε τον Μάκη Γιατρά πίσω στην οικογένειά του Προμηθέα και του ευχόμαστε να εκπληρώσει όλες τις ατομικές του φιλοδοξίες και παράλληλα να βοηθήσει την ομάδα μας να πετύχει τους στόχους της!».


Πηγή