Τετάρτη , 1 Μάιος 2024

Basket League: Ο Κολοσσός ζόρισε τον Παναθηναϊκό -Δύσκολη νίκη για τους «πράσινους» (79-74), οργισμένος ο Αταμάν

Ο Κολοσσός Ρόδου έφερε τον Παναθηναϊκό στα… όριά του, πήρε προβάδισμα 5 πόντων στη λήξη της τρίτης περιόδου (62-57), ωστόσο, η ασύλληπτη ευστοχία του Μάριους Γκριγκόνις (23π., 6/6 τρίποντα) και δυο καλές άμυνες, χάρισαν τη νίκη στους «πράσινους» με 79-74.

Ο αγώνας έγινε στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Top 6 της Basket League, με τους  Ροδίτες να είναι τρομερά ανταγωνιστικοί απ’ την αρχή ως το τέλος του αγώνα, απέναντι σε έναν κακό Παναθηναϊκό, με τον προπονητή του, Εργκίν Αταμάν, να ξεσπά κατά των παικτών του στη λήξη του αγώνα και ιδίως κατά του Βιλντόζα, για την εμφάνισή του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Απαράδεκτη εμφάνιση, απαίσιο παιχνίδι. Όταν θεωρείς πως είσαι μεγάλη ομάδα και βγαίνεις χωρίς θέληση στο παρκέ αυτά θα παθαίνεις. Πρέπει να κάνω και παράπονα για ορισμένους παίκτες. Ο Βιλντόζα δεν ήταν καθόλου καλός. Όλοι πρέπει να παίζουν καλά. Παίκτες όπως ο Βιλντόζα δεν μπορούν να παίρνουν τόσα σουτ, έδειξε πως δεν μπορεί να διεκδικεί χρόνο συμμετοχής στην Euroleague με τέτοια εμφάνιση. Θα πείτε πως κάνω… επίθεση στον παίκτη μου, αλλά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Όλοι νομίζουν πως όλα έχουν τελειώσει στην Euroleague. Αν παίξουμε έτσι με την Άλμπα, θα χάσουμε ολόκληρη τη χρονιά. Όποιος νομίζει ότι η χρονιά έχει τελειώσει σε Ελλάδα και Euroleague είναι γελασμένος» είπε έξαλλος ο προπονητής του Παναθηναϊκού, που κατάφερε να κερδίσει στο τέλος χάρη στα σουτ του Γκριγκόνις (23π.) που ήταν από τους λίγους που διασώθηκαν.

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 37-40, 62-57, 74-79

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαιτητές: Τσοάκος, Τηγάνης, Μαρτινάκος.

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ (Κούρο Σεγκούρα): Ουτόμι 3 (1), Κολοβέρος 6, Μπραΐκοβιτς 14, Παπαγιάννης 2, Περάντες 16 (2), Πετρόπουλος 8 (2) Χατζηνικόλας, Καμαριανός 6 (2), Σίτου 13, Παπαδάκης 6 (2).

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Εργκίν Αταμάν): Βιλντόζα 3 (1), Ναν 12, Αντετοκούνμπο, Γκριγκόνις 23 (6), Μήτογλου 6 (1), Μπαλτσερόφσκι 5, Καλαϊτζάκης, Σλούκας 4, Παπαπέτρου 5 (1), Λεσόρ 15, Ερνανγκόμεθ 6 (1), Μαντζούκας.


Πηγή