Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024
Basketball Champions League: Να συνεχίσει με φόρα η ΑΕΚ και κόντρα στην Μπούργος

Basketball Champions League: Να συνεχίσει με φόρα η ΑΕΚ και κόντρα στην Μπούργος

Η ΑΕΚ φαίνεται να βρίσκει ρυθμό στα τελευταία παιχνίδια, βασιζόμενη κυρίως στην πολύ καλή της άμυνα, η οποία κράτησε στην προηγούμενη αγωνιστική του Basketball Champions League στους 50 πόντους την Μπαντιρμά, στην έδρα της. Το σύνολο του Ηλία Παπαθεοδώρου ξέρει ότι μπορεί να στηριχθεί σε αυτόν τον τομέα και μπροστά στο κοινό της να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη.

Στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής της διοργάνωσης (19:00, ΕΡΤ), η Ένωση υποδέχεται την Μπούργος, η οποία πρέπει να δώσει πίσω τα… δανεικά. Οι Ισπανοί είδαν τις αποσκευές τους να χάνονται προσωρινά και η ελληνική ομάδα έσπευσε να τους βοηθήσει, αφού τους έδωσε δικά της ρούχα προπόνησης.

Ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα αναμένεται να κάνει ο Μάριο Τσάλμερς, ο οποίος είναι πλέον έτοιμος να μπει στο παρκέ και να δείξει τι μπορεί να προσφέρει, κάτι που δεν θα συμβεί με τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος μόλις πριν δύο ημέρες έκανε την πρώτη προπόνηση με τους νέους του συμπαίκτες.

Η Μπούργος έχει ξεκινήσει το BCL με ρεκόρ 2-2 και ο σταρ της είναι ο άλλοτε παίκτες του ΠΑΟΚ, Θαντ ΜακΦάντεν. Είναι ο παίκτης που καλείται να «εξολοθρεύσει» ο εκπληκτικός Χάουαρντ Σαντ Ρος, ενώ ο Κιθ Λάνγκφορντ θα επιδιώξει να συνεχίσει από εκεί που σταμάτησε κόντρα στο Ρέθυμνο, για να οδηγήσει την ομάδα του στο 4-1.


Πηγή