Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Basketball Champions League: Στη Βόννη για τη μεγάλη πρόκριση η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ φιλοξενείται στην έδρα της Βόννης (10/03, 21:00) κι είναι απόλυτα αφοσιωμένη στο στόχο της, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στα προημιτελικά του BCL.

Μετά τα… ζόρικα που της έβαλε στο πρώτο ματς του ΟΑΚΑ, η Βόννη υποδέχεται την ΑΕΚ στο «Telekom Dome» (10/03, 21:00, ΕΡΤSports), για το δεύτερο παιχνίδι των «16» του Basketball Champions League.

Στο μυαλό των «κιτρινόμαυρων» δεν υπάρχει τίποτα άλλο από το… μάθημα που πήραν στον πρώτο αγώνα και το στόχο της πρόκρισης στους «8», για να έρθουν ένα βήμα ακόμα πιο κοντά στο Final 4.

Στο γήπεδο της Βόννης η προσέλευση του κόσμου αναμένεται μεγάλη, καθώς στη Γερμανία δεν έχουν κάνει ανακοινώσεις για αγώνες κεκλεισμένων των θυρών εξαιτίας του κορωνοϊού, και η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου θα έχει στο πλευρό της περισσότερους από 300 οπαδούς.

Ο Έλληνας κόουτς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα (ο Νίκος Ρογκαβόπουλος έμεινε εκτός αποστολής), όχι όμως και ο ομόλογός του. Ο Ουίλ Βόιγκτ δεν θα έχει ξανά στην διάθεσή του τον Άλεξ ΝτιΛίο, ο οποίος επέστρεψε μόλις από τον τραυματισμό του.

Σε περίπτωση που η ΑΕΚ δεν ολοκληρώσει το έργο της στη Γερμανία, η σειρά θα επιστρέψει την επόμενη εβδομάδα στο κεκλεισμένων των θυρών – μετά από απόφαση της Πολιτείας για όλες τις αθλητικές δραστηριότητες – ΟΑΚΑ με τον νικητή να τα… παίρνει όλα.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή