Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Μπεργκ: Ήρθε η ώρα να νικήσουμε

Μπεργκ: Ήρθε η ώρα να νικήσουμε

«Έχω καλό προαίσθημα»

 

Το βραβείο του MVP της δέκατης αγωνιστικής παρέλαβε ο Μάρκους Μπεργκ για την εμφάνισή του στο ματς του Παναθηναϊκού κόντρα στον Ατρόμητο. Ο επιθετικός των πράσινων μίλησε για την εμφάνισή του, αλλά κυρίως για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας την αισιοδοξία του για τη νίκη.

Η βράβευση έγινε στο «Γ. Καλαφάτης» με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα να παραδίδει το βραβείο στον Σουηδό επιθετικό.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μάρκους Μπεργκ

– Για το ματς με τον Ατρόμητο: «Ήταν ένα καλό και δυνατό παιχνίδι στο Περιστέρι και ήταν σημαντικό που καταφέραμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς, γιατί ήμασταν χωρίς τον πρώτο προπονητή. Ήταν δύσκολο παιχνίδι, όμως τώρα κοιτάμε μπροστά στα επόμενα παιχνίδια με τον νέο προπονητή και ελπίζω όλα να πάνε καλά».

– Για το βραβείο του: «Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο και σημαίνει πολλά. Όπως λέω πάντα, το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα, όμως είμαι χαρούμενος που βοήθησα την ομάδα με το γκολ που πέτυχα και την ασίστ».

– Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ήταν δύο καλές εβδομάδες αυτές που πέρασαν, έχω καλό προαίσθημα και τώρα ήρθε η ώρα να κερδίσουμε το Σάββατο στο σπίτι μας στο μεγάλο ντέρμπι. Έχω καλό προαίσθημα».

– Για την βράβευση του Μπεργκ: «Του εύχομαι να είναι MVP το Σάββατο. Αν θα είναι MVP, τότε νομίζω ότι έχουμε πολλές πιθανότητες για να κερδίσουμε. Είδα και τα δύο παιχνίδια της Σουηδίας με τη Δανία, είναι σε καταπληκτική κατάσταση και ελπίζω να είναι καλός το Σάββατο, όπως και η ομάδα».

– Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Ελπίζω να γίνει ένα καλό παιχνίδι και να ξεκινήσουν και να τελειώσουν όλα ήρεμα. Το χρειαζόμαστε και αυτό και θέλουμε πάρα πολύ τη νίκη».

Πηγή: sport-fm.gr