Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Μπήκε στο «κόλπο» ο Λεβαδειακός

Μπήκε στο «κόλπο» ο Λεβαδειακός

Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Βαγγέλης Μάντζιος στη νίκη επί της Κέρκυρας για το Κύπελλο

 

Σε ένα παιχνίδι το οποίο θα ξεχαστεί γρήγορα, ο Λεβαδειακός έκανε το… καθήκον του, επικρατώντας με 2-0 της Κέρκυρας για τη 2η αγωνιστική του Κυπέλλου και με την πρώτη του νίκη στη φάση των ομίλων, μπήκε και πάλι στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Οι Βοιωτοί με πρωταγωνιστή τον Βαγγέλη Μάντζιο, που πέτυχε ένα γκολ και μοίρασε μία ασίστ, πέτυχαν μια επαγγελματική νίκη, σε ένα παιχνίδι με λιγοστές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες και πήραν έτσι τους τρεις βαθμούς.

Στο 53ο λεπτό του ματς, ο Μάντζιος «ξεκλείδωσε» την άμυνα της Κέρκυρας, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Θέου, νίκησε τους πάντες στην μικρή περιοχή γράφοντας με κεφαλιά το 1-0 για την ομάδα του.

Ο Λεβαδειακός έφτασε και σε δεύτερο γκολ, όταν στο 89ο λεπτό, ο Μάντζιος έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά στην περιοχή μετά από όμορφα εκδηλωμένη αντεπίθεση και ο Γιακουμάκης πλάσαρε ιδανικά από το ύψος του πέναλτι, για το τελικό 2-0.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Λεβαδειακός (Άκης Μάντζιος): Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Εντουίν (86′ Καψάσκης), Μανωλάς, Μαχαίρας, Στάθης, Ναβάρο, Γιακουμάκης, Θέος (65′ Νικολάου), Μάντζιος

Κέρκυρα (Αλέκος Βοσνδιάδης): Αραμπατζής, Βλάχος (67′ Γκόμες), Καραγιαννίδης, Βενέτης, Ντιόγκο, Κρητικός, Ντατίδης, Ζορμπάς, Φάμπιο, Μακρίδης, Γεωργακόπουλος.

Η βαθμολογία του 4ου ομίλου

Παναθηναϊκός 3 (3-0)
Λεβαδειακός 3 (2-3)
Παναχαϊκή 1 (1-1)
Κέρκυρα 1 (1-3)

*Παναθηναϊκός και Παναχαϊκή έχουν ματς λιγότερο

Πηγή: sport-fm.gr