Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024

Bundesliga: Η Ντόρτμουντ επέστρεψε από το 0-2 και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στη Μπάγερν

Η Μπορούσια Ντόρτμουντ κατάφερε να ανατρέψει το 0-2 με το οποίο έχανε από την Μπάγερν Μονάχου και να πάρει την ισοπαλία (2-2) στο «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ», για την 9η αγωνιστική της Bundesliga.

Το Klassiker ξεκίνησε με ένταση και νεύρα – χαρακτηριστικό οι τρεις κίτρινες κάρτες στα πρώτα 15 λεπτά. Ο Μάνουελ Νόιερ χρειάστηκε να επέμβει πρώτη φορά στο ημίωρο, για να διώξει το σουτ του Ράφαελ Γκερέιρο. Και στο 33’ οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο Ζαμάλ Μούσιαλα μπήκε στην περιοχή, έδωσε στον Λίον Γκορέτσκα που με συρτό σουτ νίκησε τον Αλεξάντερ Μέγιερ που δεν είχε καθαρό οπτικό πεδίο. Δυο λεπτά μετά ο Νόιερ σταμάτησε (και) τον Ντόνι Μάλεν, όπως και τον Μάριους Βολφ στο ξεκίνημα της επανάληψης.

Κι αφού δεν ήρθε η ισοφάριση, έγινε το 0-2 για την ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν. Ο Μούσιαλα έδωσε μια ακόμη πάσα, αυτή τη φορά στον Λιρόι Σανέ, το σουτ του οποίου δεν μπόρεσε να αποκρούσει ο Μέγιερ – φέρει ευθύνη.

Ο Γιουσουφά Μουκοκό μείωσε στο 74’ από ασίστ του Μοντέστ για την Μπορούσια που πήρε θάρρος και λόγω της αποβολής του Κίνγκσλεϊ Κομάν στο 90’ με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Και, στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Μοντέστ έδωσε το βαθμό στην ομάδα του Έντιν Τέρζιτς, έπειτα από γύρισμα του Νίκο Σλότενμπεργκ.

Κάπως έτσι «έσπασε» και το σερί των οκτώ επιτυχιών που μετρούσαν οι Βαυαροί στα ματς με τη Μπορούσια.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή