Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Chamions League: Προκρίθηκε η Πόρτο με το 0-0 κόντρα στη Σίτι, νίκη ελπίδας η Ιντερ

Chamions League: Προκρίθηκε η Πόρτο με το 0-0 κόντρα στη Σίτι, νίκη ελπίδας η Ιντερ

Οι Μάντσεστερ Σίτι και Πόρτο είναι οι δύο ομάδες που προκρίθηκαν από τον όμιλο του Ολυμπιακού στους «16».

Στον 3ο όμιλο, αυτόν στον οποίο βρίσκεται και ο Ολυμπιακός, τα πράγματα λίγο-πολύ είχαν ξεκαθαρίσει από την προηγούμενη αγωνιστική. Φαινόταν, δηλαδή, ότι η Πόρτο θα ήταν αυτή που θα έπαιρνε τη 2η θέση πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και έτσι έγινε, μετά το 0-0 στην Αγγλία. Αποτέλεσμα που διαμόρφωσε ως εξής τη βαθμολογία, μία αγωνιστική πριν το φινάλε: Μάντσεστερ Σίτι 13, Πόρτο 10, Ολυμπιακός 3, Μαρσέιγ 3.

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Το γκολ του Ζοάο Φέλιξ στο 26′ έβαλε μπροστά στο σκορ την Ατλέτικο Μαδρίτης κόντρα στη Μπάγερν Μονάχου, αλλά στο 86′ το πέναλτι του Μίλερ έγραψε το τελικό 1-1. Αποτέλεσμα που αφήνει με την αγωνία τους Ισπανούς (οι Γερμανοί έχουν προκριθεί ως πρώτοι), αφού σε περίπτωση ήττας την επόμενη εβδομάδα από τη Σάλτσμπουργκ στην Αυστρία, θα αποκλειστούν.

Συγκεκριμένα, τα βαθμολογικά δεδομένα στον όμιλο έχουν ως εξής: Μπάγερν Μονάχου 13, Ατλέτικο Μαδρίτης 6, Σάλτσμπουργκ 4, Λοκομοτίβ Μόσχας 3.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Με την Ρεάλ Μαδρίτης να χάνει από τη Σαχτάρ Ντόνετσκ νωρίτερα, ο όμιλος θα γινόταν εντελώς απρόβλεπτος με μια νίκη της Ιντερ επί της Γκλάντμπαχ στη Γερμανία και ακριβώς αυτό έγινε: 0-1 από τον Νταρμιάν στο 17′, 1-1 από τον Πλέα στο 45′, 1-2 από τον Λουκάκου στο 64′, 1-3 από τον Βέλγο στο 73′, 2-3 απο τον Πλέα στο 76′ και μία αγωνιστική πριν το τέλος γίνεται ένας χαμός, αφού και οι τέσσερις ομάδες μπορούν να προκριθούν!

Συγκεκριμένα, με το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής να λέει Ρεάλ Μαδρίτης-Γκλάντμπαχ και Ιντερ-Σαχτάρ, η βαθμολογία είναι η ακόλουθη: Γκλάντμπαχ 8, Σαχτάρ 7, Ρεάλ 7, Ιντερ 5.

Περισσότερα σε λίγο…


Πηγή