Τρίτη , 23 Απρίλιος 2024

Champions League: Απόψε στις 22:00 η «τιτανομαχία» Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι για τα ημιτελικά του θεσμού

Στο δικό του… Final-4 έφτασε το Champions League, αφού απόψε (9/5) και την Τετάρτη είναι προγραμματισμένες οι πρώτες αναμετρήσεις για την ημιτελική φάση της διοργάνωσης, σχεδόν ένα μήνα πριν από τον τελικό της Κωνσταντινούπολης.

Η Ρεάλ Μαδρίτης θα αντιμετωπίσει σήμερα στις 22:00 (COSMOTE SPORT 1) HDτην Μάντσεστερ Σίτι σε μια «αναμέτρηση γιγάντων», πριν αναμετρηθούν την Τετάρτη οι μεγάλες ομάδες του Μιλάνου, Μίλαν και Ίντερ, σε ένα ευρωπαϊκό «derby della madonnina».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία το βράδυ του Σαββάτου στέφθηκε Κυπελλούχος Ισπανίας, έχει τη δική της μοναδική ιστορία στο Champions League. Αυτή είναι η δέκατη παρουσία της «βασίλισσας» σε ημιτελικό τις τελευταίες 12 σεζόν και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί το «στέμμα» της με έναν έκτο τίτλο από το 2014 και να φτάσει συνολικά τα 15 κορυφαία ευρωπαϊκά τρόπαια (Κύπελλο Πρωταθλητριών/Champions League).

Αξίζει να σημειωθεί ότι κανένας άλλος σύλλογος δεν έχει κατακτήσει περισσότερα από τα επτά τρόπαια της Μίλαν, ενώ τρία έχει η Ίντερ και κανένα η Μάντσεστερ Σίτι.

Από την άλλη, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα, η μόνη σε όλη την Ευρώπη που παραμένει ακόμα στη διεκδίκηση του «τρεμπλ», θα προσπαθήσει να… σταματήσει τη «βασίλισσα».

Το πρόγραμμα των ημιτελικών του Champions League έχει ως εξής:

Τρίτη 9 Μαΐου

  • 22:00 Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)

Τετάρτη 10 Μαΐου

  • 22:00 Μίλαν (Ιταλία)-Ίντερ (Ιταλία)

Τρίτη 16 Μαΐου

  • 22:00 Ίντερ (Ιταλία)-Μίλαν (Ιταλία)

Τετάρτη 17 Μαΐου

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

  • 22:00 Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)

Ο τελικός του Champions League είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί στις 10 Ιουνίου στο «Ataturk Olympic Stadium» της Κωνσταντινούπολης.


Πηγή