Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Champions League: Μιλανέζικη «μάχη» και Ρεάλ εναντίον Σίτι στους «4» της διοργάνωσης

Το Champions League βρίσκεται πλέον στη φάση των ημιτελικών, με τις Μάντσεστερ Σίτι και Ίντερ να παίρνουν τα τελευταία «εισιτήρια» κόντρα σε Μπάγερν και Μπενφίκα αντίστοιχα.

Στα χθεσινά παιχνίδια της φάσης των «8», οι «πολίτες» απέσπασαν χθες ισοπαλία με σκορ 1-1 στην έδρα της Μπάγερν και οι «νερατζούρι» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 3-3 κόντρα στη Μπενφίκα. Σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα των πρώτων αγώνων, έκλεισαν θέση στους «4» της διοργάνωσης.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Εκεί όπου διαμορφώθηκε πλέον το πρόγραμμα, με τα ζευγάρια Ρεάλ Μαδρίτης-Μάντσεστερ Σίτι και Μίλαν-Ίντερ να βγάζουν τις δυο φιναλίστ.

Δεύτερη σερί χρονιά αντιμέτωπες στους «4» Ρεάλ και Σίτι

Η δράση των σπουδαίων ημιτελικών θα ξεκινήσει την Τρίτη 9 Μαΐου με την αναμέτρηση της Ρέαλ Μαδρίτης με τη Μάντσεστερ Σίτι στο «Μπερναμπέου» και με τη ρεβάνς να είναι προγραμματισμένη να διεξαχθεί στην Αγγλία την Τετάρτη 17 Μαΐου. Είναι η δεύτερη διαδοχική χρονιά που οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στα ημιτελικά. Πέρυσι μετά το «θρίλερ» στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» είχε προκριθεί η Βασίλισσα, η οποία και σήκωσε το 14ο τρόπαιο στην ιστορία της, στον τελικό με τη Λίβερπουλ.

Πρώτος ιταλικός εμφύλιος στους «4» μετά από 20 χρόνια

Όσον αφορά το ζευγάρι της Μίλαν με την Ίντερ, ο πρώτος μεταξύ τους ημιτελικός θα διεξαχθεί την Τετάρτη 10/5 και η ρεβάνς στις 16 του μηνός. Πρόκειται για τον πρώτο ιταλικό «εμφύλιο» στους «4» της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης μετά από 20 χρόνια. Τότε οι Ροσονέρι είχαν νικήσει και σήκωσαν το τρόπαιο.

Champions League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών -10 Ιουνίου ο τελικός

  • Μίλαν – Ίντερ
  • Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι

Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 10 Ιουνίου στο «Κεμάλ Ατατούρκ» της Κωνσταντινούπολης, όμως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο αλλαγής έδρα λόγω των εκλογών στην Τουρκία.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή