Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Champions League: Μπόλικο «ξύλο» και δύο αποβολές μέσα σε τρία λεπτά στο Πόρτο-Ατλέτικο [βίντεο] | ΣΠΟΡ

Το διακύβευμα ήταν μεγάλο για την Πόρτο και την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ένα ματς «ο θάνατός σου, η ζωή μου», καθώς εκεί «παιζόταν» το ποιος θα κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο της πρόκρισης στους «16» του Champions League.

Και, όπως φάνηκε, οι παίκτες των δύο ομάδων φρόντισαν να το αποδείξουν και με το… παραπάνω στο χορτάρι του «Ντραγκάο». Αφού, πέραν της υπερπροσπάθειάς τους στο αγωνιστικό κομμάτι, η ένταση και η πίεση για νίκη οδήγησε δύο φορές σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Συγκεκριμένα, στο 66′ ο Οτάβιο «κυνήγησε» τον Καράσκο για να του πάρει τη μπάλα από τα χέρια και να εκτελέσει γρήγορα το πλάγιο, ωστόσο ο Βέλγος εξτρέμ δεν είχε και την πιο… ψύχραιμη αντίδραση, αφού του έκανε κάτι σαν κεφαλοκλείδωμα και τον πέταξε κάτω, με συνέπεια να δει αμέσως την κόκκινη κάρτα. Επειτα από αυτό, οι παίκτες των δύο ομάδων πιάστηκαν για τα καλά στα χέρια, στην πρώτη γενική σύρραξη στο ματς.

Η αριθμητική υπεροχή των «Δράκων» κράτησε μόλις 3 λεπτά, καθώς στο 69′ ο Κορέα «κόλλησε» στον Γουέντελ για να του πάρει τη μπάλα από τα χέρια, ο Βραζιλιάνος τον απώθησε με αγκωνιά στο λαιμό και ο διαιτητής δεν του χαρίστηκε, δείχνοντάς του απευθείας κόκκινη κάρτα. Βεβαίως, αμέσως μετά υπήρξε νέος γύρος «κλωτσοπατινάδας», στη δεύτερη σύρραξη του αγώνα μέσα σε ελάχιστα λεπτά.

Οπως αποδείχθηκε, πάντως, η ένταση ευνόησε τη… σκληρή Ατλέτικο, η οποία επικράτησε με 3-1 και προκρίθηκε στους «16» του Champions League.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή