Δευτέρα , 20 Μάιος 2024

Champions League Ρεάλ-Μπάγερν: Η ανάλυση της αμφιλεγόμενης φάσης στο γκολ του Ντε Λιχτ που δεν μέτρησε

Η Ρεάλ Μαδρίτης νίκησε 2-1 τη Μπάγερν Μονάχου και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League, όμως οι Βαυαροί φαίνεται πώς αδικήθηκαν στο φινάλε του αγώνα.

O Ματίας Ντε Λιχτ σκόραρε στις καθυστερήσεις για να στείλει το ματς στην παράταση, όμως το γκολ του ακυρώθηκε ως οφσάιντ, απόφαση που έχει ανοίξει μεγάλη κουβέντα. Μάλιστα, βίντεο δείχνει ότι η απόφαση ήταν λανθασμένη, καθώς ο Ολλανδός στόπερ καλύπτονταν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Δεν μπορούσε να παρέμβει το VAR

Οι ποδοσφαιριστές της Μπάγερν Μονάχου διαμαρτυρήθηκαν στον διαιτητή της αναμέτρησης, Σίμον Μαρτσίνιακ, ζητώντας να εξεταστεί η φάση, όμως κάτι τέτοιο δεν γινόταν. Πιο συγκεκριμένα, το VAR δεν μπορούσε να παρέμβει για να αλλάξει η απόφαση, καθώς ο επόπτης είχε διακόψει τη ροή της πολύ γρήγορα, σηκώνοντας το σημαιάκι του.

«Γελοία διαιτητική απόφαση»

«Ήταν μια γελοία απόφαση. Δεν ξέρω τι έπιασε τον διαιτητή και πήρε τέτοια απόφαση. Ο Μαρτσίνιακ δεν έδωσε καν στον εαυτό του τη δυνατότητα να πάει στο VAR. Είναι απίστευτο. Συνήθως θα πρέπει να είμαστε πάνω από τρία μέτρα οφσάιντ για να το σφυρίξουν αμέσως, ειδάλλως μας αφήνουν να παίξουμε τη φάση και την εξετάζουν μετά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όμως δεν το έκαναν τώρα. Είναι πραγματικά παράξενο να σφυρίζεις τόσο βιαστικά. Βέβαια αυτά συμβαίνουν συχνά εδώ στο “Μπερναμπέου”, το βιώσαμε και πριν λίγα χρόνια με δύο γκολ του Ρονάλντο, αλλά τότε δεν υπήρχε ακόμη VAR», δήλωσε ο Τόμας Μίλερ.


Πηγή