Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Champions League: Συνέχεια με νίκη ψάχνει ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Πόρτο

Champions League: Συνέχεια με νίκη ψάχνει ο Ολυμπιακός και κόντρα στην Πόρτο

Ο Ολυμπιακός έκανε ιδανική πρεμιέρα στους ομίλους του Champions League 2020-21 κόντρα στη Μαρσέιγ, της οποίας επικράτησε στο Καραϊσκάκη με 1-0. Πλέον, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται στην Πορτογαλία, όπου απόψε θα ψάξουν να δώσουν συνέχεια στην πορεία τους με αντίπαλο την Πόρτο (22:00, CosmoteSport 2).

Στόχος είναι το «διπλό», που θα βοηθήσει στο να γίνει ένα σημαντικό βήμα πρόκρισης στους «16» της διοργάνωσης, ωστόσο και μια ισοπαλία δεν θα ήταν αρνητικό αποτέλεσμα.

Οι Πειραιώτες αναμένεται να αγωνιστούν όπως με τους Μασσαλούς, με μοναδική αλλαγή τον Σισέ αντί του Μπα, ο οποίος μαζί με τον Σουντανί έμεινε στην Αθήνα. Ο Πέδρο Μαρτίνς γνωρίζει πολύ καλά τον σύλλογο από την πατρίδα του και θα προσπαθήσει σήμερα να δώσει τέλος στο κακό σερί που έχει απέναντι στους «δράκους».

Ωστόσο, η προϊστορία είναι με το μέρος των «ερυθρόλευκων», οι οποίοι σε έξι παιχνίδια έχουν 3 νίκες, 1 ισοπαλία και 2 ήττες κόντρα στους Πορτογάλους.

Όσον αφορά τα αγωνιστικά πλάνα, κάτω από τα δοκάρια του Ολυμπιακού θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του -από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ραφίνια, Σεμέδο, Σισέ και Χολέμπας. Το δίδυμο στα χαφ θα αποτελέσουν οι Εμβιλά και Μπουχαλάκης, ενώ τη μεσοεπιθετική γραμμή θα συνθέτουν οι Ραντζέλοβιτς, Μασούας και Βαλμπουενά (σε πιο ελεύθερο ρόλο), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Ελ Αραμπί.

Την «ερυθρόλευκη» αποστολή συμπληρώνουν οι: Ανδρούτσος, Σεμέδο, Μπουχαλάκης, Χολέμπας, Σισέ, Βινάγκρε, Ντρέγκερ, Ελ Αραμπί, Ραφίνια, Πέπε, Φορτούνης, Καραργύρης, Σα, Μασούρας, Χασάν, Εμβιλά, Παπαδόπουλος, Ραντζέλοβιτς, Μπρούμα, Βαλμπουενά και Βρουσάι.

Η Πόρτο του Σέρτζιο Κονσεϊσάο αναμένεται να ξεκινήσει με τους Μαρτσεσίν, Μαναφά, Πέπε, Εμπεμπά, Ζαϊντού, Σέρτζιο Ολιβέιρα, Φάμπιο Βιεϊρά, Ουρίμπε, Νακαζίμα, Κορόνα και Μαρέγκα.


Πηγή