Σάββατο , 30 Απρίλιος 2022
Χωρίς Πράνιτς στο Περιστέρι

Χωρίς Πράνιτς στο Περιστέρι

Η αποστολή του ΠΑΟ για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο

Έτοιμος για το δυσκολότερο παιχνίδι ως το τέλος του πρωταθλήματος είναι ο Παναθηναϊκός.

Με την ψυχολογία στα ύψη απ’ το εντυπωσιακό σερί των οκτώ συνεχόμενων νικών, οι «πράσινοι» θα προσπαθήσουν χωρίς νέα αγωνιστικά προβλήματα να το επεκτείνουν στο Περιστέρι.

Διότι θα στερηθούν μεν τους Σίλντενφελντ-Μπούρμπο (που εξακολουθούν να εκτίουν ποινή καρτών) και τον Πράνιτς (που είναι ανέτοιμος εξαιτίας της ίωσης που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες) ωστόσο θα έχουν ξανά διαθέσιμο τον Ζέκα, που επιστρέφει από την τιμωρία του.

Κάτι που θα συμβεί προσεχώς, πάντως, και με τους δυο Κροάτες, οι οποίοι δε συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή, αλλά πήραν κανονικά μέρος στην προπόνηση (που περιελάμβανε ζέσταμα, άσκηση πέντε εναντίον δυο, ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και εξάσκηση στα τελειώματα).

Μοναδικοί απόντες ήταν και πάλι ο Κοτσόλης (λόγω ίωσης) και ο Μπερίσα (που προπονήθηκε ατομικά), ενώ μετά το τέλος του προγράμματος ανακοινώθηκαν και οι εκλεκτοί του Γιάννη Αναστασίου για το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ατρόμητο, οι οποίοι είναι οι εξής: Στιλ, Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης, Νίνης.

Πηγή: sport-fm.gr