Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
«Χτυπάει» παίκτη από τον Πανιώνιο ο ΠΑΟ

«Χτυπάει» παίκτη από τον Πανιώνιο ο ΠΑΟ

Ποιον έχουν βάλει στο στόχαστρο οι «πράσινοι»

 

Μπορεί οι μεταγραφές, ακόμα και των ελεύθερων παικτών, να έχουν τελειώσει εδώ και λίγες ημέρες, ωστόσο οι ομάδες έχουν ήδη ξεκινήσει να ψάχνονται για τον Γενάρη, καθώς τώρα φαίνονται τα κενά που έχουν στο ρόστερ τους. Ανάμεσα σε αυτές, βεβαίως, είναι και ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν έχει ξεκινήσει καλά στη σεζόν και είναι σίγουρο πως θα κάνει κάποιες διορθωτικές κινήσεις τον χειμώνα.

Χρήμα πολύ, φυσικά, δεν υπάρχει και γι΄ αυτό στο Τριφύλλι αναμένεται να κινηθούν έξυπνα, με παίκτες που ξέρουν καλά και οι οποίοι θα είναι είτε ελεύθεροι, είτε σε καλή τιμή, επειδή θα τελειώνει το συμβόλαιό τους. Ήδη οι Πράσινοι έχουν εντοπίσει έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή από τη Σούπερ Λιγκ, ο οποίος ανήκει στη δεύτερη κατηγορία. Με τον συγκεκριμένο μάλιστα υπήρξε “θέμα” και το καλοκαίρι, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε, ενώ ενδιαφέρον έχουν δείξει τόσο η ΑΕΚ όσο και ο ΠΑΟΚ.

Μιλάμε για τον Ολιβιέ Μπουμάλ του Πανιωνίου, τον οποίο ο Παναθηναϊκός “γλυκοίταζε” και πριν λίγους μήνες, ωστόσο το deal δεν έγινε, καθώς ο Γιάννης Αναστασίου θεώρησε πως δεν του έκανε για την ομάδα που “έχτιζε”.

Ο Καμερουνέζος έχει ξεκινήσει φουριόζος και φέτος (εξαιρετικός τόσο κόντρα στον Ηρακλή όσο και απέναντι στο Τριφύλλι) και ήδη από τον Παναθηναϊκό τον τσεκάρουν ενόψει Γενάρη, ενώ αν υπάρξει και αλλαγή προπονητή, τότε η συγκεκριμένη κίνηση θα γίνει ακόμα πιο εύκολα.

Ο Πανιώνιος, πάντως, αναμένεται τις επόμενες ημέρες να καλέσει τον 25χρονο άσο για ανανέωση συμβολαίου, καθώς το υπάρχον ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι και έτσι υπάρχει κίνδυνος να τον χάσει χωρίς χρήματα. Κάποιοι, βέβαια, ισχυρίζονται πως στην Πλατεία πήραν κάποια …μηνύματα από ανθρώπους του Παναθηναϊκού μετά το μεταξύ τους ματς και γι΄ αυτό βιάζονται να “δέσουν” τον Μπουμάλ, ώστε τουλάχιστον να τον πουλήσουν και να μην τον χάσουν τζάμπα.