Τρίτη , 25 Ιούνιος 2024

Conference League: H UEFA ακυρώνει 300 μπλε εισιτήρια που είχαν πάρει Ελληνες φίλαθλοι -Τι συνέβη

Σε ακύρωση κάποιων μπλε εισιτηρίων για τον αποψινό τελικό του Conference League προχωρά σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες η UEFA.

Ο λόγος για την ακύρωση αυτών των εισιτηρίων για τον τελικό του Conference League είναι ότι αν και προορίζονταν για τους οπαδούς της Φιορεντίνα κατέληξαν μέσω της δευτερογενούς αγοράς εισιτηρίων σε χέρια Ελλήνων φιλάθλων.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ποια μπλε εισιτήρια ακυρώνει η UEFA

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές από την UEFA, περίπου 600 εισιτήρια τα οποία προορίζονταν για οπαδούς της Φιορεντίνα, μέσω πλατφόρμας αγοράς στην Ιταλία και όχι μέσω του Ολυμπιακού, κατέληξαν σε χέρια οπαδών της ελληνικής ομάδας.

Η UEFA έχει βάλει απαγορευτικό σε οπαδούς των δύο ομάδων να βρίσκονται ανάμεσα στους οπαδούς της άλλης και έτσι προχώρησε σε ακύρωση των εισιτηρίων αυτών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι έτσι δημιουργούνταν κίνδυνος ασφαλείας καθώς θα υπήρχε παρουσία φιλάθλων του Ολυμπιακού μέσα σε οργανωμένους οπαδούς της Φιορεντίνα.

Η ΕΛΑΣ με δεδομένο την πληρότητα του γηπέδου, κατάφερε και βρήκε λύση εξασφαλίζοντας χώρο για 300 άτομα ενώ για τα υπόλοιπα η UEFA προχωρά σε ακύρωση των εισιτηρίων γιατί δεν μπορούν να βρίσκονται ανάμεσα στους οπαδούς της Φιορεντίνα.

Τα εισιτήρια που ακυρώνει επομένως η UEFA ανέρχονται σε περίπου 300.


Πηγή