Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Διαμαντάκος: Εγώ απλώς σκόραρα

Διαμαντάκος: Εγώ απλώς σκόραρα

Χαμηλά κρατά τους τόνους ο νεαρός επιθετικός του Ολυμπιακού

Χαμηλά προσπαθεί να κρατήσει ο Δημήτρης Διαμαντάκος τους τόνους όσον αφορά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις στο International Champions Cup, στο οποίο κατάφερε να πετύχει τρία γκολ κόντρα σε Μίλαν και Μάντσεστερ Σίτι.

Ο 21 ετών επιθετικός που είχε κάνει το «αγροτικό» του σε Εργοτέλη, Πανιώνιο και Άρη, τόνισε ότι εκείνος απλώς υποδέχθηκε τις πολύ καλές ασίστ που μοίρασαν οι συμπαίκτες του.

Παράλληλα, τονίζει ότι στη συνέχεια θα προσπαθήσουν να δώσουν ακόμα περισσότερα, ώστε να ευχαριστήσουν τον πάντα απαιτητικό κόσμο τους.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του έλληνα φορ…

– Για το γεγονός ότι μετά τη Μίλαν, κατάφερε να σκοράρει δις κόντρα στη Μάντσεστερ Σίτι:

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος, αλλά αυτό το οφείλω κυρίως στους συμπαίκτες μου, γιατί όπως είδαμε, μου έκαναν δύο πολύ καλές πάσες, ήμουν εκεί που έπρεπε και κατάφερα και σκόραρα. Έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η θέση μου και με χαροποιεί πάρα πολύ αυτό».

– Για το αν θεωρεί ότι με τη δουλειά που γίνεται καθημερινά, η ομάδα «δένει» περισσότερο, βοηθώντας και τον ίδιο να σκοράρει:

«Σίγουρα, αυτά τα πράγματα τα έχουμε δουλέψει πάρα πολύ, ειδικά αυτόν τον καιρό που παίζουμε με τόσο καλές ομάδες. Φάνηκε ότι ήταν δουλεμένο στην προπόνηση και μου αρέσει πάρα πολύ που βγαίνει αυτό και στον αγώνα».

– Για το αν οι εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι σε τόσο μεγάλους συλλόγους σε αυτό το τουρνουά βοηθούν την εικόνα της ομάδας και την κάνουν περισσότερο γνωστή στην Ευρώπη:

«Παίξαμε με πάρα πολύ καλούς αντιπάλους. Προετοιμαζόμαστε έτσι και για το Champions League, γιατί θα έχουμε σχεδόν τους ίδιους αντιπάλους, αντιπάλους τέτοιας κλάσης. Θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ καλοί και ειδικά στο τελευταίο ματς δείξαμε ότι μπορούμε να κοντράρουμε κάθε ομάδα».

– Ένα μήνυμα για τον κόσμο μετά τη νίκη επί της Πρωταθλήτριας Αγγλίας στα πέναλτι:

«Πιστεύω ότι θα είναι ευχαριστημένοι από αυτά που δείξαμε σε αυτούς τους αγώνες και θα τα δώσουμε όλα στη συνέχεια».

Πηγή: sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση