Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Eλ Αραμπί: «Είμαι ευτυχισμένος και θα ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Eλ Αραμπί: «Είμαι ευτυχισμένος και θα ήθελα να συνεχίσω στον Ολυμπιακό»

Ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί είχε κάθε λόγο μετά το ματς να πετάει στα σύννεφα, ενώ αναφέρθηκε και στα μεταγραφικά σενάρια που τον φέρνουν να είναι στο στόχαστρο γαλλικών ομάδων.

Αρχικά σχολίασε στη “Nova”: «Πανηγύρισα έξαλλα το γκολ, γιατί ήταν ένα βήμα να έρθουμε πολύ πιο κοντά στη νίκη και στον τίτλο. Έχουμε κάνει μεγάλη προσπάθεια όλη την εβδομάδα, δείξαμε με ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ ότι είμαστε καλύτεροι και είμαστε πολύ χαρούμενοι».

Για το ρεκόρ που πάει να «σπάσει» και να γίνει ο πρώτος ξένος παίκτης με τα περισσότερα γκολ σε μία σεζόν τόνισε: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί ένας επιθετικός έχει σκοπό να βάζει γκολ και να βοηθάει την ομάδα να κερδίζει. Θέλω να βοηθάω κυρίως την ομάδα μου να παίρνει αποτελέσματα, αλλά όταν σπας κάποια ρεκόρ είναι κάτι θετικό. Όσα γκολ και να βάζω σε ένα παιχνίδι, θα έχω ακόμα μεγαλύτερη επιθυμία για να βάζω περισσότερα».

Για τον τρόπο που σκόραρε είπε: «Είναι αποτέλεσμα της δουλειάς από την προπόνηση. Οι συνδυασμοί δουλεύονται στην προπόνηση και γίνονται πράξη στα παιχνίδια. Χωρίς την σέντρα του Μασούρα δεν θα τα είχα καταφέρει».

Τέλος, για τις «Σειρήνες» από την Γαλλία σημείωσε: «Είναι νωρίς να μιλήσουμε για αυτά, αυτό που θέλουμε να τελειώσουμε τη χρονιά και να προχωρήσουμε στην Ευρώπη. Έχουμε πολλή δουλειά εδώ, είμαι ευτυχισμένος και θα ήθελα να συνεχίσω».


Πηγή