Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
«Έχει αποδείξει την αξία του ο Σπανούλης»

«Έχει αποδείξει την αξία του ο Σπανούλης»

Φόβος και τρόμος για την Μπαρτσελόνα ο αρχηγός του Ολυμπιακού

Στον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και στην εμφάνιση του Θοδωρή Παπαλουκά με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, στο Final 4 της Ευρωλίγκας το 2006 στην Πράγα, αναφέρθηκε ο Τόμας Σατοράνσκι.

Ο γκαρντ της Μπαρτσελόνα έπλεξε το εγκώμιο του αρχηγού του Ολυμπιακού, ενόψει των playoffs, ενώ γενικά θεωρεί πως οι Καταλανοί θα περάσουν πολύ δύσκολα κόντρα στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

«Θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό στα playoffs και περιμένουμε να αγωνιστεί κανονικά ο Σπανούλης. Η ομάδα του είναι “χτισμένη” πάνω του. Ο Σπανούλης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ευρώπης και αυτό φροντίζει να το αποδεικνύει κάθε χρόνο στη μεγάλη του καριέρα. Θα πρέπει να δουλέψουμε πολύ για τη σειρά, καθώς ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατή ομάδα, ειδικά στην έδρα του. Πιστεύω πως παίζει πολύ περισσότερο με τον έλεγχο της μπάλας, σε σχέση με τους υπόλοιπους αντιπάλους. Προσωπικά, θα έχω να αντιμετωπίσω τους Μάντζαρη και Λαφαγέτ. Ξέρω πολύ καλά τον Λαφαγέτ, καθώς τον έχω αντιμετωπίσει όταν ήταν στη Βαλένθια. Είναι ένας καλός σουτέρ και γενικά ένας καλός παίκτης. Όσο για τον Μάντζαρη, δεν θυμάμαι αν τον έχω αντιμετωπίσει με την εθνική ομάδα, καθώς έχουμε την ίδια ηλικία. Είναι όμως ένας πολύ καλός αμυντικός παίκτης. Όλοι οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού έχουν ενεργό ρόλο και δεν τα παρατούν ποτέ, ειδικά στην άμυνα», έγραψε αρχικά ο Τόμας Σατοράνσκι στο blog που έχει στην ιστοσελίδα της Ευρωλίγκας, για να καταλήξει αναφερόμενος στο Final 4 της Πράγας το 2006:

«Είναι όνειρο για μένα να αγωνιστώ στο Final 4, απ’ όταν το είχα παρακολουθήσει το 2006 στην Πράγα ως φίλαθλος. Τότε η ΤΣΣΚΑ νίκησε τη Μακάμπι και ο Θοδωρής Παπαλουκάς ήταν εξαιρετικός. Μου άρεσε η ατμόσφαιρα, γι’ αυτό θα ήθελα να πάρω μέρος σε κάτι τέτοιο, πράγμα που αποτελεί κίνητρο για μένα. Έχω μία πολύ καλή ευκαιρία να βρεθώ εκεί και δεν θέλω μόνο απλά να… πάω, αλλά και να κατακτήσω την Ευρωλίγκα»!

Πηγή: sport-fm.gr