Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Έγινε η πρόταση στον Βάργκας

Έγινε η πρόταση στον Βάργκας

Καλό το κλίμα, αναμένεται η απάντηση

εν έμεινε στα… λόγια το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Ρόναλντ Βάργκας. Ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σε συνάντηση που είχε στη Σόφια με εκπροσώπους του μεσοεπιθετικού από τη Βενεζουέλα, κατέθεσε επίσημη πρόταση. Το ραντεβού έγινε σε καλό κλίμα παρά τη (μικρή) οικονομική διαφορά ανάμεσα στην προσφορά και τα «θέλω» του παίκτη και η πλευρά του 28χρονου άσου επιφυλάχθηκε να απαντήσει, ωσότου εξετάσει όλα τα δεδομένα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, που προετοιμάζεται για το Κόπα Αμέρικα στην πατρίδα του.

Η «Ένωση» δεν θέλησε να χάσει χρόνο στη συγκεκριμένη υπόθεση και γνωρίζοντας πως ένας τόσο ποιοτικός ποδοσφαιριστής, που είναι και ελεύθερος, μπορεί να συγκεντρώσει πολλούς μνηστήρες παίζοντας σε μια διοργάνωση σαν αυτή της Χιλής, έσπευσε να κινηθεί για την απόκτησή του.

Τις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστή η απάντηση του Βάργκας, που προέρχεται από μια καλή σεζόν με 26 τέρματα, 6 γκολ και 5 ασίστ στην Τουρκία. Περιζήτητος είναι και στο Βέλγιο, όπου έκανε μεγάλη καριέρα την προηγούμενη εξαετία σε Κλαμπ Μπριζ και Άντερλεχτ.

Πηγή: sport-fm.gr