Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
«Έκοψε» Φελντέιν Νίκολς για ΣΕΦ ο Πεδουλάκης

«Έκοψε» Φελντέιν-Νίκολς για ΣΕΦ ο Πεδουλάκης

Με Γκιστ, Τζέιμς, Ρίβερς και Σίνγκλεντον ξεκινάει το πρωτάθλημα ο ΠΑΟ

Μετά από μπόλικη σκέψη, ο Αργύρης Πεδουλάκης κατέληξε στους δύο Αμερικανούς που δεν θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο ΣΕΦ, στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό σε δύο εβδομάδες (17/10).

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού Superfoods άφησε εκτός ελληνικού ρόστερ τους Τζέιμς Φελντέιν και Ντιμίτρις Νίκολς, αφού βάσει κανονισμού οι ομάδες είναι υποχρεωμένες μέχρι την έναρξη του δεύτερου γύρου της Α1 να έχουν στη 12άδα τους 4 Αμερικανούς και 2 κοινοτικούς. Από ‘κει και πέρα –μετά την αλλαγή που έγινε πριν λίγο καιρό- επιτρέπονται έξι Αμερικανοί, κάτι που σημαίνει πως το τριφύλλι δεν θα έχει πρόβλημα.

Αξίζει να σημειωθεί πως μέχρι νεοτέρας οι δύο προαναφερθέντες δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής ούτε στο Κύπελλο –όπου την Τετάρτη οι πράσινοι υποδέχονται στο κεκλεισμένων των θυρών ΟΑΚΑ τον ΠΑΟΚ για τα προημιτελικά του θεσμού- ενώ θα παίζουν κανονικά στην Ευρωλίγκα.

Υπενθυμίζεται πως κατά τη διάρκεια του πρώτου γύρου της Α1, κάθε ομάδα μπορεί να κάνει τρεις αλλαγές, οπότε ενδεχομένως στο μέλλον ο «Άρτζι» να τους επαναφέρει στην 12άδα και να «κόψει» κάποιους άλλους. Μέχρι να συμβεί αυτό, στις εν Ελλάδι υποχρεώσεις του Εξάστερου θα παίζουν οι εξής τέσσερις Αμερικανοί: Τζέιμς, Σίνγκλεντον, Γκιστ και Κέι Σι Ρίβερς.

Πηγή: sport-fm.gr