Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Εκτός εθνικής Ολλανδίας οι Φαν Πέρσι και Ντεπάι

Εκτός εθνικής Ολλανδίας οι Φαν Πέρσι και Ντεπάι

Τι είπε ο Ντάνι Μπλιντ για τις επιλογές του

 

Σε διαδικασία ανανέωσης βρίσκεται ξεκάθαρα η εθνική Ολλανδίας και αυτό αποδείχθηκε και στο πρώτο προσκλητήριο του Ντάνι Μπλιντ μετά τον αποκλεισμό από τα τελικά του Euro 2016.

Συγκεκριμένα, εκτός επιλογών έμειναν τόσο ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι όσο και ο Μέμφις Ντεπάι με τον δεύτερο να «πληρώνει» το γεγονός ότι ήταν απογοητευτικός καθ’ όλη τη διάρκεια της προκριματικής φάσης, ενώ έχει χάσει και τη θέση του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σε ό,τι αφορά τον άσο της Φενέρμπαχτσε ο Ντάνι Μπλιντ αναφέρθηκε συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις των δημοσιογράφων.

«Μετά τη μεταγραφή του στη Φενέρ ποτέ δεν βρήκε τον ρυθμό του. Αυτό δεν είναι καλό σημάδι. Αλλά η απουσία του δεν θα διαρκέσει για πάντα. Σε ό,τι αφορά τον τομέα της δραστικότητας, ο Ρόμπιν είναι ακόμα ο καλύτερος.

Είναι μια νέα εποχή. Με το βλέμμα να χτίσουμε την ομάδα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, πρέπει να δω και άλλους παίκτες εν δράσει. Πρέπει να κοιτάξω το μέλλον».

Εκτός από αυτούς τους δύο, ο Μπλιντ αποκάλυψε ότι μίλησε και με τον Ντιρκ Κάιτ, αλλά διαφώνησαν σε ένα βασικό σκέλος. «Ήθελα τον Ντιρκ Κάιτ, αλλά ήθελε να γυρίσει, εάν του εξασφάλιζα θέση βασικού. Αυτό δεν μπορούσα να το κάνω, άρα δεν τον συμπεριέλαβα».

Πηγή: sport-fm.gr