Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Ελπίζει για Μπερμπάτοφ στο Europa ο ΠΑΟΚ

Ελπίζει για Μπερμπάτοφ στο Europa ο ΠΑΟΚ

Δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν πρόλαβε τις προθεσμίες της UEFA ο Δικέφαλος του Βορρά

Την ώρα να υποδεχθούν τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν βλέπουν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είδαν τον Ιβάν Σαββίδη να αναλαμβάνει ο ίδιος την υπόθεση του Βούλγαρου επιθετικού και να προχωράει στην απόκτησή του λίγο μετά τη μία το βράδυ.

Εκεί όμως είναι και το μεγάλο θέμα για τον «Δικέφαλο του Βορρά». Ότι εκείνη την ώρα έληγε η διορία της UEFA για τη δήλωση της λίστας των παικτών που θα αγωνιστούν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτή τη στιγμή υπάρχουν διφορούμενες πληροφορίες όσον αφορά τη συγκεκριμένη υπόθεση του 35χρονου άσου. Από τη μία φημολογείται ότι ο ΠΑΟΚ δεν πρόλαβε τις προθεσμίες και ο Μπερμπάτοφ θα αγωνιστεί μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις και η άλλη αναφέρει πως υπάρχουν κάποιες ελπίδες για την συμμετοχή του μέχρι πρότινος διεθνούς στράικερ στους ομίλους του Europa League.

Όλα αυτά θα ξεκαθαρίσουν εντός της ημέρας, καθώς θα υπάρξει η παρουσίαση των απαραίτητων εγγράφων στην Αρμόδια Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, η οποία και θα κρίνει την συμμετοχή του Μπερμπάτοφ στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωσή της.

Όσον αφορά την άφιξη του Βούλγαρου σούπερ σταρ, ακόμη παραμένει άγνωστο αν θα έρθει σήμερα ή αύριο, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως θα γεμίσει από χιλιάδες οπαδούς το αεροδρόμιο «Μακεδονία», αφού μετά από πολλά χρόνια έρχεται στη συμπρωτεύουσα ένας ποδοσφαιριστής τέτοιου βεληνεκούς.

Πηγή: sport-fm.gr