Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024
Ενίσχυση υπό προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ

Ενίσχυση υπό προϋποθέσεις για τον ΠΑΟΚ

Σε πρώτο πλάνο η απόκτηση στόπερ

Σε δέκα μέρες είναι προγραμματισμένο το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη (κόντρα στην Ζίμπρου) για το Europa League, με την προετοιμασία της ομάδας να έχει ξεκινήσει από τα τέλη Ιουνίου.

Πλέον μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την έναρξη των υποχρεώσεων του «Δικεφάλου του Βορρά» και, ενώ οι ιθύνοντες του συλλόγου παραδέχονται ότι χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα σε συγκεκριμένες θέσεις, μπαίνουν διάφορα «αλλά» για τις επόμενες προσθήκες.

Κατά κύριο λόγο ο Ζήσης Βρύζας και ο Άγγελος Αναστασιάδης αναγνωρίζουν ότι η ομάδα πρέπει να κινηθεί για την απόκτηση ενός στόπερ, ενός ακόμη παίκτη για τα άκρα της επίθεσης και ενός χαφ με τις δυνατότητες που είχε ο Νάτχο που αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Παρόλα αυτά, έχουν λάβει την απόφαση να προχωρήσουν για κάποια μεταγραφή μόνο εάν κάποιος παίκτης πληροί τις προδιαγραφές που έχουν θέσει. Εκτός από το αγωνιστικό και στο οικονομικό, αφού δεν σκοπεύουν να σκορπίσουν χρήματα σε αντίθεση με ό,τι συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια.

Αυτό, όμως, αποτελεί ρίσκο για τη συνέχεια, αφού εν όψει και της έναρξης του πρωταθλήματος, δεν μπορεί να προχωρήσει η ομάδα με κάποια κενά στο ρόστερ της ή με παίκτες που αν τραυματιστούν να θα επηρεαστεί η απόδοσή της στη συνέχεια.

Σε κάθε περίπτωση, όλα τα θέματα (και τα αγωνιστικά) θα συζητηθούν με την άφιξη του Ιβάν Σαββίδη τις επόμενες μέρες, ο οποίος μάλιστα θα συναντηθεί και με τον νέο πρόεδρο της ΠΑΕ (Ιάκωβο Αγγελίδη).

Πηγή: sport-fm.gr

 

Αφήστε μια απάντηση