Κυριακή , 5 Μάιος 2024
Επεισόδια και διακοπή στην Τούμπα

Επεισόδια και διακοπή στην Τούμπα

Δεν ολοκληρώθηκε ποτέ ο ημιτελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, ενώ οι «ερυθρόλευκοι» κέρδιζαν 2-1 -Έπεσαν μολότοφ.

Διακόπηκε στο 89ο λεπτό ο α’ ημιτελικός Κυπέλλου μεταξύ ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, μετά από εισβολή οπαδών που αντέδρασαν ζητώντας ανατροπή του Μακ, ο οποίος αποβλήθηκε για διαμαρτυρία.

Είχαν προηγηθεί έντονες διαμαρτυρίες των γηπεδούχων αρχικά για μη καταλογισμό πέναλτι σε φάση όπου οι Θεσσαλονικείς διαμαρτύρονται για ανατροπή του Μακ από τον Καπίνο και λίγο αργότερα για την αποβολή του Σλοβάκου επιθετικού μετά από υπόδειξη του βοηθού στον διαιτητή Παππά.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έφυγαν τρέχοντας για τα αποδυτήρια, ενώ ακολούθησαν η διαιτητική ομάδα και οι παίκτες του ΠΑΟΚ. Αξίζει να σημειωθεί πως μπουκάλι με νερό στην πλάτη δέχθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, κατά τη διάρκεια του β΄ ημιχρόνου.

Ο Πορτογάλος προπονητής ξαφνιάστηκε κι εν συνεχεία γονάτισε, ενώ ο διαιτητής Παππάς διέταξε τη διακοπή του αγώνα προσωρινά. Αρχικά έδειξε διάθεση να πάρει τις ομάδες στα αποδυτήρια, αλλά στη συνέχεια το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά με την προειδοποίηση πως σε περίπτωση οποιασδήποτε άλλης ρίψης αντικειμένου, θα διακοπεί οριστικά το παιχνίδι.

Στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησε η αστυνομία, μετά την ολιγόλεπτη ένταση που υπήρξε, έξω από το γήπεδο της Τούμπας, πριν από την έναρξη του αγώνα ποδοσφαίρου ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός. Ομάδα οπαδών είχαν πετάξει μολότοφ και πέτρες σε άντρες των ΜΑΤ.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr