Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Επιστροφή Μπόγρη για μεγάλη ελληνική ομάδα

Επιστροφή Μπόγρη για μεγάλη ελληνική ομάδα

Δεν προτιμάει τον Ολυμπιακό

Με φουλ ρυθμούς τρέχει τις τελευταίες ημέρες ο μεταγραφικός σχεδιασμός τόσο στον Ολυμπιακό όσο και στον Άρη, καθώς αμφότεροι, παρότι έχουν διαφορετικούς στόχους ενόψει της νέας σεζόν, έχουν βγει στην αγορά αποφασισμένοι να …μαζέψουν ό,τι καλύτερο μπορούν, πάντα στα μέτρα τους και ανάλογα με το πορτοφόλι τους.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες του SportDog, υπάρχει μία περίπτωση παίκτη στην οποία εμπλέκονται και οι δύο σύλλογοι, καθώς εξετάζεται ως μία επιλογή και από τους δύο, χωρίς, πάντως, να προορίζεται για τον ίδιο ρόλο στην ομάδα τους.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μπόγρη, ο οποίος μετά τις καλές εμφανίσεις του στην Ισπανία, φαίνεται πως ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην Α1.

Ο Ολυμπιακός έχει το όνομά του στη μεταγραφική του λίστα και τον εξετάζει ως μία εναλλακτική λύση που θα γεμίσει τις θέσεις στο “5”. Από την άλλη, στον Άρη τον προορίζουν για βασικό και γιατί όχι για έναν από τους ηγέτες της ομάδας.

Ο παίκτης γνωρίζει για το ενδιαφέρον και των δύο συλλόγων και φαίνεται πως βλέπει πιο θετικά την περίπτωση του Άρη, καθώς γνωρίζει ότι στους Κίτρινους θα έχει περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ενώ στον Ολυμπιακό πολύ δύσκολα θα μπορέσει να πάρει τις ευκαιρίες που αξίζει από τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Όλα δείχνουν, επομένως, ότι ο Έλληνας σέντερ οδεύει προς τη Θεσσαλόνικη, με τον Νίκο Λάσκαρη να είναι πρόθυμος να του προσφέρει ένα καλό συμβόλαιο.