Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Επιστροφή-έκπληξη με απόφαση του Σφαιρόπουλου

Επιστροφή-έκπληξη με απόφαση του Σφαιρόπουλου

Ανατροπή στον μεταγραφικό σχεδιασμό του Ολυμπιακού

Μετά την ανανέωση του Βασίλη Σπανούλη, στον Ολυμπιακό τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό ενόψει της νέας σεζόν, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να έχει θέσει ως βασικό στόχο την ενίσχυση στη θέση “5”.

Ο κόουτς των πρωταθλητών ψάχνεται για το πώς θα “γεμίσει” στους ψηλούς, χωρίς, ωστόσο να χαραμίσει κάποια θέση ξένου. Γι΄ αυτό έχει ψηλά στη λίστα του τις περιπτώσεις των Ίαν Βουγιούκα και Γιώργου Μπόγρη, τα ονόματα των οποίων έχουν γραφτεί εδω και καιρό ότι εξετάζονται από τους Ερυθρόλευκους.

Ωστόσο, ο τεχνικός του Ολυμπιακού φαίνεται ότι καταλήγει σε μία άλλη λύση για τη συγκεκριμένη θέση, καθώς, όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες του SportDog, ο Βασίλης Καββαδάς συγκεντρώνει αυτή τη στιγμή τις περισσότερες πιθανότητες για τον παίκτη που θα συμπληρώνει τα υπόλοιπα πεντάρια ως “βοηθητική” επιλογή μέσα στη σεζόν.

Ο διεθνής άσος έκανε πολύ καλή χρονιά στον Αρκαδικό και παρόλο που ακούστηκε ότι θα λυθεί το συμβόλαιό του από τον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να γραφτεί πως βρίσκεται στο στόχαστρο άλλων ομάδων της Α1 (Άρης), ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παρουσιάζεται αποφασισμένος να του εμπιστευτεί τελικά μία θέση στο “ερυθρόλευκο” ρόστερ.

Θα πρόκειται, βεβαίως, για μία επιστροφή-έκπληξη, μιας και μέχρι πρόσφατα υπήρχε η εκτίμηση ότι ο Βασίλης Καββαδάς δεν υπολογίζεται από τον κόουτς των πρωταθλητών και πως θα αποτελέσει παρελθόν από την ομάδα, ωστόσο ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να θέλει να εμπιστευτεί τον παίκτη που πλέον έχει περισσότερες εμπειρίες.