Πέμπτη , 25 Απρίλιος 2024
Ερυθρόλευκη πρόκριση υπό το βλέμμα του Περέιρα

Ερυθρόλευκη πρόκριση υπό το βλέμμα του Περέιρα

Ο Ολυμπιακός κέρδισε το Φωστήρα και πέρασε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου

Υπό το βλέμμα του Βίτορ Περέιρα, ο Ολυμπιακός έπαιξε όσο χρειάστηκε απέναντι στο Φωστήρα και «κλείδωσε» την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Με πολλά νέα πρόσωπα, τους περισσότερους βασικούς να μένουν εκτός και το Νικοπολίδη υπηρεσιακό τεχνικό οι «ερυθρόλευκοι» πέρασαν χωρίς να ζοριστούν, παίρνοντας τη νίκη με σκορ 2-0 στον Ταύρο.

Με πέναλτι που κακώς καταλογίστηκε ο Φορτούνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 15’, με τους Πειραιώτες να διαμαρτύρονται δικαίως όμως για το γκολ του Ντοσεβί που δεν μέτρησε (πέρασε ολόκληρη η μπάλα) στην εκπνοή του πρώτου μέρους. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια είχαν δοκάρι σε κεφαλιά του Γκαζαριάν στο 47’, με την κοντινή προβολή του Διαμαντάκου στο 83’ να διευρύνει το προβάδισμά τους.

Άνετη νίκη και πρόκριση από τον ίδιο όμιλο και για τον Πανιώνιο. Οι «κυανέρυθροι» δεν άφησαν περιθώρια στην Παναχαϊκή και επικράτησαν με το ευρύ 4-0 στη Νέα Σμύρνη. Γιάννου (19’, 67’) και Κολοβός (54’ πεν, 55’) με δύο γκολ έκαστος το πήραν… προσωπικά απέναντι στην αχαϊκή ομάδα που αγωνίστηκε με παίκτη λιγότερο από το 53’ λόγω αποβολής του Κάργα.

1ος όμιλος:

1. Ολυμπιακός (4-1) 7
2. Πανιώνιος (5-1) 5
3. Παναχαϊκή (2-5) 3
4. Φωστήρας (0-4) 1

Πηγή: sport-fm.gr