Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Euroleague: Για νίκη γοήτρου κόντρα στη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός

Με τρεις εξ αναβολής αναμετρήσεις ανοίγει απόψε (29/3) η «αυλαία» της προτελευταίας εβδομάδας για την κανονική περίοδο της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ (19:00, Novasports) στο κλειστό των Ολυμπιακών εγκαταστάσεων, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής, και θέλει τη νίκη, στην προσπάθεια που καταβάλλει για να απομακρυνθεί από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ταυτόχρονα, όμως, και η «ομάδα του λαού» χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου να εξασφαλίσει μια θέση στην πρώτη οκτάδα της κατάταξης, η οποία χαρίζει το «εισιτήριο» για τα πλέι οφ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο μεταξύ, Φενερμπαχτσέ και Άλμπα Βερολίνου «διασταυρώνουν τα ξίφη τους» σε εξ αναβολής παιχνίδι για την 21η αγωνιστική με στόχο τη νίκη, η οποία θα τους επιτρέψει να διατηρήσουν ελπίδες για μια θέση στην πρώτη οκτάδα της βαθμολογίας.

Τέλος, η Αρμάνι υποδέχεται την Μπάγερν Μονάχου στο Μιλάνο, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώνεται η 30ή αγωνιστική. Η ιταλική ομάδα θέλει τη νίκη για να εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ, την ώρα που η γερμανική ομάδα χρειάζεται το θετικό αποτέλεσμα για να διατηρηθεί στην προνομιούχο όγδοη θέση της βαθμολογίας.


Πηγή