Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Euroleague: Να επιστρέψει στις νίκες ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές

Euroleague: Να επιστρέψει στις νίκες ψάχνει ο Ολυμπιακός κόντρα στην Εφές

Ο Ολυμπιακός θέλει να «διαγράψει» την ήττα στο Μόναχο από την Μπάγερν και ψάχνει νίκη και μια καλή εμφάνιση κόντρα στην Αναντολού Εφές, την οποία υποδέχεται στο ΣΕΦ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Euroleague (21:00, Novasports 2).

«Στο ματς με την Μπάγερν ήμασταν υπερόπτες, με εισαγωγικά ή χωρίς. Ήμασταν κακομαθημένοι. Σε φάσεις με διεκδικούμενες μπάλες, που καθορίζουν τη μορφή ενός αγώνα, εμείς υστερήσαμε. Δεν έπρεπε να ήμασταν έτσι γι’ αυτό και χάσαμε. Δεν δικαιολογείσαι να μην είσαι έτοιμος και να εκπλήσσεσαι από πράγματα που συμβαίνεις», είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας χθες, κατά τη διάρκεια της «ερυθρόλευκης» media day.

Ο κόουτς των Πειραιωτών συνέχισε: «Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να είσαι συγκεντρωμένος και να παίζεις με ένταση και αθλητικότητα. Η Euroleague δεν είναι πλέον του ταλέντου, αλλά οι ομάδες που έχουν ένταση έχουν περισσότερες πιθανότητες να κερδίσουν».

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν για τους «ερυθρόλευκους», που έχουν ρεκόρ 3-2 (νίκες-ήττες), ενώ άλλος ένας στόχος είναι να σπάσει ένα σερί τριών ηττών από την ομάδα του Εργκίν Αταμάν.

Η Εφές ήρθε στην Αθήνα με τον Λάρκιν στις τάξεις της, ο οποίος αναμένεται να κάνει την πρώτη του εμφάνιση, αν και ενσωματώθηκε στην ομάδα μόλις τη Δευτέρα. Εκτός μάχης είναι ο Σανλί για την τουρκική ομάδα, που έχει το φτωχό 1-3 ρεκόρ, αλλά ακόμη είναι νωρίς στη σεζόν.


Πηγή