Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024

Euroleague: Πέντε αγωνιστικές στον Γιαμπουσέλε, δύο στον Πάντερ για τα σοβαρά επεισόδια στο Ρεάλ-Παρτίζαν

Ο Ανεξάρτητος Πειθαρχικός Δικαστής της Euroleague , αφού εξέτασε τα επεισόδια από το 2ο ματς της σειράς των πλέι οφ μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Παρτιζάν Βελιγραδίου, εξέδωσε τις ακόλουθες αποφάσεις.

  • Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Παρτιζάν έλαβαν πρόστιμο ύψους 50.000 ευρώ έκαστη για αντιαθλητική συμπεριφορά και από τις δύο ομάδες που εμπόδισε την κανονική ολοκλήρωση του αγώνα σύμφωνα με το άρθρο 29.1.α) του Πειθαρχικού Κώδικα της Euroleague Basketball.
  • Ο Γκερσόν Γιαμπουσέλε έχει τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού 5 αγωνιστικών σύμφωνα με το άρθρο 27.1.α) του Πειθαρχικού Κώδικα Καλαθοσφαίρισης της Ευρωλίγκας
  • Στον Κέβιν Πάντερ επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 2 αγωνιστικών σύμφωνα με το άρθρο 27.1.α) του Πειθαρχικού Κώδικα Καλαθοσφαίρισης της Ευρωλίγκας.
  • Στον Γκάμπριελ Ντεκ επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής σύμφωνα με το άρθρο 27.1.α) του Πειθαρχικού Κώδικα της Ευρωλίγκας Μπάσκετ.
  • Ο Ματιάς Λεσόρ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού 1 αγωνιστικής σύμφωνα με το άρθρο 27.1.α) του Πειθαρχικού Κώδικα Μπάσκετ της Ευρωλίγκας.

Οι παραπάνω αποφάσεις δεν υπόκεινται σε έφεση, όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Euroleague.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τι προκάλεσε τα σοβαρά επεισόδια στον αγώνα της Ρεάλ με την Παρτιζάν για τα πλέι οφ της Euroleague

Όλα συνέβησαν στο 2:16 πριν το φινάλε του ματς. Μετά από σκληρό φάουλ του Σέρχιο Γιουλ στον Κέβιν Πάντερ η κατάσταση ξέφυγε, το παρκέ να θυμίζει περισσότερο ρινγκ.

Οι παίκτες άρχισαν το ξύλο και κατέληξαν να γίνονται ένα κουβάρι, με τους ψυχραιμότερους να επεμβαίνουν.


Πηγή