Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024

Europa League: Ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει την Ευρώπη με οδυνηρή ήττα, 0-3 από την Αταλάντα στο «Καραϊσκάκης»

Ο Ολυμπιακός αποχαιρετάει την Ευρώπη με τον χειρότερο τρόπο, ήττα με 0-3 από την Αταλάντα.

Οι Πειραιώτες όπως ηττήθηκαν στο Μπέργκαμο με 2-1, έτσι έχασαν το παιχνίδι και την πρόκριση και στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν απειλητικοί σε κανένα σημείο του παιχνιδιού, με τη μοναδική ευκαιρία να έρχεται από τα πόδια του Μαντί Καμαρά μακριά από την περιοχή που κατέληξε λίγο άουτ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε ένα ματς όπου καμία ομάδα δεν εντυπωσίασε, η Αταλάντα έδειξε πως αν διαθέτεις αποτελεσματικότητα τα πράγματα γίνονται πολύ πιο απλά.

Στο 40ό λεπτό ο Μάλε εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Λαλά, και τσίμπησε τη μπάλα κάτω από τα πόδια του Βατσλίκ. Ο Μαλινόφσκι στη συνέχεια πήρε το ματς πάνω του και με δύο γκολ (66′, 69′) κλείδωσε την πρόκριση και την ευρεία νίκη κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδος. Highlight του αγώνα το δεύτερο γκολ του Ουκρανού, με άψογο πλασέ στο παράθυρο εκτός περιοχής.

Πλέον ο Ολυμπιακός στρέφει το βλέμμα του στο αήττητο που διαθέτει στη Super League, και στο Κύπελλο Ελλάδας που έχει να αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Από την άλλη, οι Μπεργκαμάσκι περνάνε στους «16» και θα προσπαθήσουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται, μιας και έδειξαν πως έχουν την ποιότητα να το καταφέρουν.

Διαβάστε πώς μετέδωσε το iefimerida.gr Live την αναμέτρηση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Τα γκολ της αναμέτρησης

Ολυμπιακός-Αταλάντα 0-3 (1-5)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Βατσλίκ, Μανωλάς, Παπασταθόπουλος, Σισέ (46′ Μασούρας), Λαλά (68′ Αραμπί), Μ. Καμαρά, Α. Καμαρά, Εμβιλά (68′ Βρουσάι), Ρέαμπτσουκ, Ονιεκούρου (60′ Βαλμπουενά), Τικίνιο (74′ Φαντιγκά).

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι): Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ (90′ Τσιταντίνι), Τζιμσίτι, Χάτεμπερ, Ντε Ρόουν, Φρόιλερ, Μέλε (84′ Πετσέλα), Μαλινόφσκι (84′ Μιχάιλα), Πεσίνα (57′ Κοπμάινερς), Πάσαλιτς (57′ Μπογκά).


Πηγή