Πέμπτη , 18 Απρίλιος 2024
Έβαλε τις φωνές ο Σίλβα

Έβαλε τις φωνές ο Σίλβα

Δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στα Περιβόλια

Ο Μάρκο Σίλβα δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας του στα Περιβόλια και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, όταν και ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ από το γκολ του Ράμος.

Ο Πορτογάλος κόουτς των “ερυθρόλευκων” έβαλε (για πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε τα “ηνία” των Πειραιωτών) τις φωνές στους παίκτες του στη διάρκεια της ανάπαυλας, κάνοντας παρατηρήσεις τόσο για τα λάθη στο αμυντικό σκέλος του παιχνιδιού όσο και για τις επιλογές στη δημιουργικό κομμάτι.

«Τι είναι αυτά που κάνετε; Έχετε καταλάβει πώς παίζετε, τα λάθη που γίνονται; Δεν σας αναγνωρίζω. Τι έγινε στη φάση του γκολ; Δεχθήκαμε γκολ από πάσα τριάντα μέτρων και δεν μπορέσαμε να διώξουμε την μπάλα» είπε αρχικά ο Πορτογάλος κόουτς των πρωταθλητών Ελλάδος. Ο Σίλβα είχε παράπονα από τους δύο στόπερ και ειδικά απ’ τον Ντα Κόστα, ο οποίος φέρει μεγάλη ευθύνη στη φάση του γκολ του Πλατανιά.

Ο Σίλβα έκανε παρατηρήσεις και στον Μαζουάκου ζητώντας από τον νεαρό μπακ να είναι πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του, καθώς οι γηπεδούχοι προκάλεσαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του Ολυμπιακού από την πλευρά του Γάλλου. Ο νεαρός τεχνικός των “ερυθρόλευκων” είχε πολλά παράπονα και από τον τρόπο με τον οποίο προσπαθούσαν ν’ απειλήσουν οι παίκτες του την εστία του Σωτηρίου, λέγοντας χαρακτηριστικά.

«Κάνουμε συνέχεια σέντρες στην περιοχή, ακόμα και όταν δεν υπάρχει παίκτης μας. Πρέπει να κυκλοφορήσουμε την μπάλα, να ανοίξουμε το παιχνίδι μας για να γίνουμε πιο απειλητικοί».

Πηγή: sport-fm.gr