Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
Έβγαλε αποστολή για Αυστραλία ο Σκίμπε

Έβγαλε αποστολή για Αυστραλία ο Σκίμπε

Πρώτη κλήση για Μπακασέτα και Μπουκουβάλα

Τους 23 παίκτες για την αποστολή της Εθνικής στα φιλικά που θα γίνουν με την Αυστραλία σε Σίδνεϊ και Μελβούρνη στις 4 και 7 Ιουνίου αντίστοιχα ανακοίνωσε ο Μίχαελ Σκίμπε.

Για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να φορέσουν τη φανέλα με το εθνόσημο οι Μπακασέτας και Μπουκουβάλας, ενώ επανέρχονται οι Μανιάτης, Γιαννιώτας και Χριστοδουλόπουλος.

Αντίθετα, εκτός λίστας έμειναν οι Μανωλάς (παντρεύεται), Παπασταθόπουλος, Φορτούνης και ο Μήτρογλου, που έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού.

Οι διεθνείς θα αρχίσουν προπονήσεις στις 24 Μαΐου, αλλά όσοι συμμετέχουν στα playoffs θα ενσωματωθούν αργότερα δίχως να έχει διευκρινιστεί πότε θα γίνει αυτό. Η αποστολή θα πετάξει για την Αυστραλία στις 31 Μαΐου και είναι πιθανό να μην πετάξουν μαζί οι παίκτες που συμμετέχουν στα playoffs.

Αναλυτικά οι κληθέντες: Καπίνο, Καρνέζης, Μόρας, Μπουκουβάλας, Οικονόμου, Σιόβας, Σταφυλίδης, Τζαβέλλας, Τοροσίδης, Χολέβας, Γιαννιώτας, Μανιάτης, Μάνταλος, Μπακασέτας, Σάμαρης, Ταχτσίδης, Τζιόλης, Χριστοδουλόπουλος, Αραβίδης, Βέλλιος, Διαμαντάκος, Καρέλης, Παπάζογλου.

Πηγή: sport-fm.gr