Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Εξετάζει Μάκο ο Ατρόμητος

Εξετάζει Μάκο ο Ατρόμητος

Άμεση προτεραιότητα αποτελεί για τον Ατρόμητο η απόκτηση ενός αμυντικού χαφ μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης του Βίκτορ Βιτόλο που αποφάσισε την τελευταία στιγμή να ανανεώσει το συμβόλαιό του με την Τενερίφη.

Η διοίκηση, ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος και ο προπονητής της ομάδας, Μιχάλης Γρηγορίου, έχουν καταρτίσει μια λίστα με τους υποψήφιους στόχους για την κάλυψη της θέσης και πλην δύο περιπτώσεων ξένων παικτών, μία λύση που εξετάζεται πολύ σοβαρά σύμφωνα με πληροφορίες του sport-fm.gr είναι και αυτή του Γρηγόρη Μάκου.

Ο 27χρονος άσος που έχει 13 συμμετοχές με την εθνική ομάδα και πάνω από 200 επαγγελματικές εμφανίσεις στη Super League, τα τελευταία δύο χρόνια αγωνιζόταν στην Κύπρο με τη φανέλα της Ανόρθωσης, όντας βασικό μέλος της «Μεγάλης Κυρίας», ωστόσο το συμβόλαιό του ολοκληρώθηκε με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Επιθυμία του -αν δεν βρεθεί κάτι το εξαιρετικό στο εξωτερικό- είναι η επιστροφή του στην Ελλάδα και σε μια ομάδα με υψηλούς στόχους που να τον υπολογίζει, ώστε να βρεθεί εκ νέου στις κλήσεις της εθνικής ομάδας, διότι αγωνιζόμενος στην Κύπρο κάτι τέτοιο είναι πολύ δύσκολο.

Μέχρι σήμερα δεν έχει γίνει κάποια κρούση από τον Ατρόμητο προς την πλευρά του παίκτη, αφού βρίσκεται σε εξέλιξη η διαδικασία εξέτασης των υποψήφιων στόχων, αλλά κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να συμβεί τις επόμενες μέρες, εφόσον προτιμηθεί ο διεθνής αμυντικός χαφ από τους άλλους ποδοσφαιριστές της λίστας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Γρηγόρη Μάκου δεν εξετάζει πρώτη φορά στο Περιστέρι.

 

 

 

 

Πηγή: sport-fm.gr