Κυριακή , 4 Δεκέμβριος 2022
Φεύγει απ’ τον ΑΠΟΕΛ ο Κετσπάγια

Φεύγει απ’ τον ΑΠΟΕΛ ο Κετσπάγια

Φουντώνουν οι φήμες για την ΑΕΚ

Εξελίξεις που αναμένεται να φουντώσουν ακόμα περισσότερο τη φημολογία για την ΑΕΚ και τον Τιμούρ Κετσπάγια σημειώθηκαν την Πέμπτη. Ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με τον Γεωργιανό. η κύρια αίτηση υπαγωγή τους στο ν. 3869/2010 εκκρεμούσε στις 19 Αυγούστου 2015, έως και τις 30 Ιουνίου 2016.

Νερό στο μύλο της φημολογίας για «φλερτ» της ΑΕΚ με τον Τιμούρ Κετσπάγια αναμένεται να πέσει από την Πέμπτη.

Ενώ το όνομα του Γεωργιανού ήταν από τα πρώτα που ακούστηκαν ως υποψήφια για την αντικατάσταση του Γκουστάβο Πογιέτ, δρομολογήθηκε σήμερα η αποχώρησή του από τον ΑΠΟΕΛ.

Ο Κετσπάγια είχε συνάντηση νωρίς το μεσημέρι με την πλευρά του κυπριακού συλλόγου και κατόπιν ακολούθησε συνεδρίαση του Δ.Σ. στο οποίο αποφασίστηκε οριστικά η λύση της συνεργασίας τους. Λίγο αργότερα, δε, επισημοποιήθηκε το διαζύγιο, με τον ΑΠΟΕΛ να εκδίδει σχετική ανακοίνωση.

Αυτή αναφέρει αναλυτικά

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Temur Ketsbaia.

Επιθυμούμε να ευχαριστήσουμε τον κ. Ketsbaia καθώς και τους Σοσό Τσέντια και Μιχάλη Μιχαήλ για την μεταξύ μας συνεργασία και να τους ευχηθούμε ότι καλύτερο τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Την ευθύνη των προπόνησεων θα αναλάβει ο Γιώργος Κωστή, με βοηθό προπονητή τον Μαρίνο Σατσιά».

Πηγή: sport-fm.gr