Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Φεύγει από την Μπαρτσελόνα ο Τσάβι

Το επιβεβαίωσε ο μάνατζέρ του

«Κλείνει» ο κύκλος του Τσάβι στην Μπαρτσελόνα το προσεχές καλοκαίρι. Ο έμπειρος μέσος, όπως επιβεβαίωσε ο πατέρας του και μάνατζέρ του, θα φύγει από τους Καταλανούς. Παράλληλα, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Radio Cope», για τα μελλοντικά σχέδια του 35χρονου τόνισε πως σκέφτεται σοβαρά την προπονητική ενώ υπογράμμισε πως θα είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να τον φανταστεί με άλλη φανέλα εκτός από αυτή των «μπλαουγκράνα».

Τέλος, όσον αφορά το ποδοσφαιρικό μάλλον του Τσάβι, όλα δείχνουν πως η Αλ-Σάαντ από το Κατάρ έχει τον πρώτο λόγο για να τον κάνει δικό της.

«Έπειτα από τόσο καιρό εδώ σίγουρα είναι περίεργο να τον δεις με άλλη φανέλα, αλλά ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα για όλους μας. Τώρα πιστεύω πως είναι κατάλληλη ώρα για το αντίο. Η ζωή συνεχίζεται, αλλά η απόφαση ήταν δύσκολη και οδυνηρή όμως θα συνοδεύεται από νοσταλγία. Από την άλλη πλευρά όμως, με το μέλλον ενός προπονητής χρειάζεσαι και λίγη ξεκούραση. Νομίζω ότι ήταν η σωστή απόφαση. Τον σκέφτομαι από την παιδική ηλικία, όταν ήταν έξι ή επτά ετών, έχει ζήσει το ποδόσφαιρο με μεγάλη ένταση. Θα έλεγα ότι είναι μια πραγματική καθηγητής όσον αφορά το ποδόσφαιρο», είπε μεταξύ άλλων o Χοακίν Ερνάντεθ.

Πηγή: sport-fm.gr