Παρασκευή , 18 Ιούνιος 2021
Super League 2: Ικανοποίηση για τη μείωση του φορολογικού συντελεστή στα συμβόλαια των παικτών

FIFA: Δεν έχουμε επίσημη πρόσκληση από την ελληνική κυβέρνηση για συνάντηση

Εκπρόσωπος της FIFA ανέφερε πως μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη επικοινωνία της κυβέρνησης με εκείνη και την UEFA για συνάντηση που θα αφορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Μέσω δηλώσεών του, ο υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, προανήγγειλε τη συνεργασία για παροχή τεχνικής βοήθειας με συγκεκριμένες προτάσεις για την αναδιοργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου, αρχικά με την Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία και εν συνεχεία με την Παγκόσμια, η οποία θα αφορά όλο το φάσμα του επαγγελματικού ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

Ωστόσο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα gazzetta.gr, η οποία επικαλείται γραπτή επικοινωνία με εκπρόσωπο της FIFA, τονίστηκε πως οι δύο Συνομοσπονδίες δεν έχουν λάβει μέχρι στιγμή επίσημη πρόσκληση από την ελληνική κυβέρνηση για συνάντηση για το θέμα.

«Η FIFA συνεχίζει να παρακολουθεί στενά την κατάσταση. Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι μέχρι σήμερα δεν έχουμε λάβει καμία επίσημη ανακοίνωση από την ελληνική κυβέρνηση σε σχέση με πιθανή συνάντηση με τη FIFA και την UEFA. Συνεπώς, δεν μπορούμε να εικάσουμε για τυχόν μελλοντικά σενάρια», ήταν η σχετική δήλωση της FIFA.


Πηγή