Παρασκευή , 26 Απρίλιος 2024

Formula 1 – F1: Σφοδρή σύγκρουση για τον Μικ Σουμάχερ -Διαλύθηκε το μονοθέσιό του [βίντεο]

Σοβαρή σύγκρουση είχε ο Μικ Σουμάχερ με την Haas στο σιρκουί της Τζέντα στις κατατακτήριες της Formula 1 -F1 για το αυριανό γκραν πρι.

Ο γιος του Μίκαελ Σουμάχερ με πολύ μεγάλη ταχύτητα, 270 χλμ, κατά τη διάρκεια του Q2 έπεσε πάνω στον τοίχο. Το μονοθέσιό του διαλύθηκε.

Η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη αλλά ευτυχώς οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός οδηγός έχει τις αισθήσεις του και ότι μεταφέρεται στο ιατρικό κέντρο.
«Ακούμε ότι ο Μικ έχει τις αισθήσεις του, βγήκε από το αυτοκίνητο και αυτή τη στιγμή κατευθύνεται προς το ιατρικό κέντρο», τουίταρε η ομάδα του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Στο γαλλικό Canal+ ανέφεραν σε επικοινωνία που είχαν με τον γιατρό της FIA ότι ο Μικ Σουμάχερ είναι καλά, έχει τις αισθήσεις του, στέκεται στα πόδια του και θα υποβληθεί σε εξετάσεις λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης.

Λίγο αργότερα σε πλάνα που έδειξε η Formula 1 φάνηκε καθιστός ο Μικ Σουμάχερ στο φορείο να συζητά με τους ανθρώπους που βρίσκονταν στο πλευρό του και ήταν εμφανώς καλά. Ωστόσο μεταφέρεται με ελικόπτερο σε νοσοκομείο για να υποβληθεί σε πλήρη έλεγχο.

Λίγο αργότερα τα πλάνα έδειχναν το ασθενοφόρο που μετέφερε τον Μικ Σουμάχερ στο ιατρικό κέντρο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Formula 1 – F1: Η στιγμή που το μονοθέσιο του Μικ Σουμάχερ πέφτει στον τοίχο στην Τζέντα

Το βίντεο από τη σφοδρή σύγκρουση που είχε ο Μικ Σουμάχερ:

Το μονοθέσιο του νεαρού Σουμάχερ κυριολεκτικά κόπηκε στα δύο. Ήδη έχει μεταφερθεί εκτός πίστας και η πίστα ετοιμάζεται για το Q3.

Επίσημη ενημέρωση ωστόσο δεν υπάρχει ούτε για το πότε θα ξεκινήσει το Q3.


Πηγή