Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Γιουλ: Κορυφαίος ο Σπανούλης

Γιουλ: Κορυφαίος ο Σπανούλης

«Πολύ δυνατή ομάδα η Ελλάδα»

Ο Σέρχιο Γιουλ αναγνωρίζει τη δυναμική της Ελλάδας, αλλά δηλώνει έτοιμος να παλέψει με την Ισπανία για τη νίκη στον προημιτελικό της Τρίτης.

«Ξέρουμε πως η Ελλάδα έχει πολύ δυνατή ομάδα και θα έχουμε πολύ δύσκολο έργο, αλλά είμαστε έτοιμοι για μάχη. Είναι ένα πολύ σκληρό σύνολο, που παίζει επιθετική άμυνα και διαθέτει ποιότητα σε όλες τις θέσεις. Έχει παίκτες ΝΒΑ και κορυφαίο τον Σπανούλη. Ακόμη δεν έχουν χάσει στη διοργάνωση, αλλά έχουμε κι εμείς τα δικά μας όπλα που θα προσπαθήσουμε να χρησιμοποιήσουμε για να πάμε στα ημιτελικά. Μας αρέσει να παίζουμε γρήγορα, αλλά αυτό προϋποθέτει να παίξουμε καλή άμυνα», ανέφερε ο σούτινγκ γκαρντ της Ρεάλ.

«Η λέξη αποτυχία δεν μου αρέσει, αλλά θα είναι μεγάλη απογοήτευση να χάσουμε στα προημιτελικά, γιατί πιστεύω πως έχουμε την ομάδα για να μπούμε στην τετράδα και να διεκδικήσουμε απευθείας θέση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο. Ξέραμε πως θα ήταν ένα πολύ ισορροπημένο Ευρωμπάσκετ. Περάσαμε από έναν πολύ δύσκολο όμιλο και τώρα είμαστε εδώ. Θα πρέπει να παρουσιάσουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε για να μπούμε στην τετράδα. Νιώθουμε πιο δυνατοί πλέον και έχει σημασία να βελτιωνόμαστε. Δεν έχει αξία να κερδίζεις όλα τα ματς του ομίλου σου και να την πατάς στα χιαστί, όπως συνέβη πέρσι στο Μουντομπάσκετ», πρόσθεσε.

 

 

 

 

Πηγή: newsbeast.gr