Πέμπτη , 2 Μάιος 2024

H Ερμόσο γελάει για το φιλί με τον Ρουμπιάλες πριν το καταγγείλει- Νέο βίντεο για το σκάνδαλο «Kissgate»

Νέα πλάνα δείχνουν την Τζένι Ερμόσο να γελάει και να αστειεύεται στο λεωφορείο της ομάδας για το αμφιλεγόμενο φιλί του Λουίς Ρουμπιάλες, προέδρου της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της Ισπανίας, προτού ξεσπάσει ο σάλος με το περιστατικό που χαρακτηρίστηκε ως «Kissgate».

Η Τζένι Ερμόσο γελάει και αστειεύεται καθώς επιδεικνύει μια φωτογραφία από το φιλί που της έδωσε ο πρόεδρος της ισπανικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Λουίς Ρουμπιάλες το οποίο μέρες αργότερα κατήγγειλε ως «σεξιστική πράξη» που την έφερε σε δύσκολη θέση.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το βίντεο με την 33χρονη σταρ στο λεωφορείο της ομάδας, καθώς οι παίκτριες ετοιμάζονταν να φύγουν από το γήπεδο του Σίδνεϊ, σίγουρα θα αξιποιηθεί από Ρούμπιαλες, καθώς προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του απέναντι στις κατηγορίες ότι διέπραξε σεξουαλική επίθεση, με αποτέλεσμα να τεθεί σε διαθεσιμότητα από την FIFA.

Η Ερμόσο βιντεοσκοπήθηκε να γελάει δυνατά καθώς έδειχνε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο κινητό της με το περιβόητο πλέον φιλί λίγο πριν από μία εβδομάδα μαζί με μια φωτογραφία του πρώην διεθνή Ισπανού Ισπανού Ίκερ Κασίγιας να φιλα τη δημοσιογράφο και σύντροφό του, Σάρα Καρμπονέρο καθώς του έπαιρνε συνέντευξη ζωντανά μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010 στη Νότια Αφρική από την ομάδα ανδρών.

Μια άλλη γυναίκα στο λεωφορείο της ομάδας ακούστηκε να γελάει, λέγοντας: «Όπως ο Ίκερ και η Σάρα», καθώς η Ερμόσο συνέχισε να δείχνει το τηλέφωνό της στις συμπαίκτριές της.

Και μια δεύτερη άγνωστη γυναίκα είπε: «Ζήτω η ιστορία», καθώς η παίκτρια έπινε κρασί.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ερμόσο, η οποία καλείται από τους εισαγγελείς της πολιτείας να υποστηρίξει μια πιθανή ποινική δίωξη του Ρουμπιάλες για την αμφιλεγόμενη ενέργειά του, συνέχισε να χαμογελάει καθώς απαντούσε: «Δεν το έχεις δει;» προτού δείξει πώς έγινε το φιλί που πυροδότησε το σκάνδαλο «Kissgate».

Το βίντεο από τους πανηγυρισμούς στο πούλμαν της Ισπανικής ομάδας

Πολλές από τις 23 συμπαίκτριες της Τζένι, οι οποίες έχουν δηλώσει ότι θα αρνηθούν να ξαναπαίξουν για την εθνική ομάδα μέχρι ο Ρουμπιάλες να αποτελέσει παρελθόν, κινηματογραφήθηκαν στη συνέχεια να τραγουδούν «Beso, beso», στα ισπανικά «Φιλί, φιλί», καθώς ο υπό διαθεσιμότητα επικεφαλής της ομοσπονδίας έμπαινε στο λεωφορείο πριν πει στις γυναίκες αστειευόμενος: «Σταματήστε, με κάνετε να κοκκινίζω!», γράφει η Daily Mail.

Το υλικό που διέρρευσε, αναρτήθηκε στο Χ, πρώην Twitter.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Χρήσιμο υλικό για τον Ρουμπιάλες

Το βίντεο είναι πιθανό να φανεί πολύ χρήσιμο στον Ρουμπιάλες για να υπερασπιστεί τον εαυτό του έναντι οποιασδήποτε μελλοντικής δίωξης.

Η Ερμόσο υποστήριξε σε δήλωση που εξέδωσε την περασμένη εβδομάδα, λίγες ημέρες μετά τη λήψη του υλικού από το λεωφορείο της ομάδας που τώραοινοποιήθηκει, στην οποία αρνήθηκε τον ισχυρισμό του Ρουμπιάλες ότι το φιλί μετά τον αγώνα ήταν συναινετικό: «Ένιωσα ευάλωτη και θύμα μιας παρορμητικής, σεξιστικής, εκτός τόπου και χρόνου πράξης χωρίς καμία συγκατάθεση εκ μέρους μου», είχε δηλώσει.

«Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι ουδέποτε έλαβε χώρα η συζήτηση στην οποία αναφέρεται ο Ρουμπιάλες στην ομιλία του και, κυρίως, το φιλί του δεν ήταν ποτέ συναινετικό. Θέλω να επαναλάβω, όπως έκανα και προηγουμένως, ότι δεν μου άρεσε αυτό το περιστατικό», δήλωσε η Ισπανίδα παίκτρια.

Από την άλλη η μητέρα του Ρουμπιάλες πραγματοποιεί σχεδόν 48 ώρες απεργία πείνας σε μια εκκλησία στο Μοτρίλ κοντά στη Μάλαγα, όπου μεγάλωσε ο γιος της, απαιτώντας από Ερμόσο να πει την αλήθεια, όπως η ίδια ισχυρίζεται.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή