Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
«Ικανοί για όλα Ολυμπιακός και ΠΑΟ»

«Ικανοί για όλα Ολυμπιακός και ΠΑΟ»

Κιριλένκο: Θέλω την Ευρωλίγκα εφέτος

Κάθε άλλο παρά εφησυχασμένος είναι ο Αντρέι Κιριλένκο εν όψει των αναμετρήσεων της ΤΣΣΚΑ με τον Παναθηναϊκό για τα play offs, καθώς αντιλαμβάνεται πως η ομάδα του πρέπει να αποδείξει στο παρκέ την υπεροχή που έχει στη θεωρία.

«Είναι σημαντικό να έχεις πλεονέκτημα έδρας, ειδικά όταν παίζεις με μια ομάδα σαν τον Παναθηναϊκό που είναι γνωστή για τους φοβερούς οπαδούς της. Έχουμε μεγάλη εμπειρία από παιχνίδια στην Ελλάδα και αξίζουν συγχαρητήρια στο ελληνικό κοινό, καθώς κάνουν φοβερή δουλειά στο να δίνουν ώθηση στις ομάδες τους. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός φημίζονται γι’ αυτό», ανέφερε ο Ρώσος φόργουορντ.

«Θα είναι μια δύσκολη σειρά και ελπίζω να νικήσουμε. Αυτό που έχει σημασία για μας είναι να κάνουμε το παιχνίδι μας. Όταν αυτό συμβαίνει, έχουμε επιτυχίες. Πιστεύω πως δεν έχουμε μόνο εμείς πίεση, αλλά και ο Παναθηναϊκός. Ο κόσμος τους πάντα τους ωθεί να παίξουν καλά. Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός είναι από τις πιο επικίνδυνες ομάδες στην Ευρωλίγκα, γιατί μπορούν να κερδίσουν κάθε ματς. Σύμφωνοι, είμαστε το φαβορί αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα μέχρι να αρχίσουμε να παίρνουμε νίκες», πρόσθεσε.

Τέλος, δεν έκρυψε πως θέλει την Ευρωλίγκα για να γράψει τον καλύτερο επίλογο στη μεγάλη του καριέρα. «Όταν τελειώσει η σεζόν πιθανότατα θα αποσυρθώ και θα μου λείψουν αυτές οι στιγμές. Θα ήταν ωραίο να αποχωρήσω κατακτώντας την Ευρωλίγκα. Ό,τι κι αν γίνει απολαμβάνω αυτές τις στιγμές σε αυτή τη σπουδαία ομάδα», είπε.

Πηγή: sport-fm.gr