Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Ιμπραΐμοβιτς: Υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία

Ιμπραΐμοβιτς: Υπάρχει ενδιαφέρον από την Αγγλία

Ο Σουηδός δίνει τροφή στα σενάρια για τη μεταγραφή του

Ένα από τα ενδιαφέροντα μεταγραφικά σίριαλ εξελίσσεται κανονικά, χωρίς μάλιστα να έχουν ολοκληρωθεί καν τα πρωταθλήματα στην Ευρώπη.

Ο λόγος για το μέλλον του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς που έχει δηλώσει ξεκάθαρα ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στην Παρί Σεν Ζερμέν προκειμένου να βρει κίνητρα σε ένα νέο πρωτάθλημα με σαφή προτίμηση στην Premier League.

Τα σενάρια για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνουν και παίρνουν λόγω της επικείμενης συμφωνίας με τον Ζοσέ Μουρίνιο με τον οποίον διατηρούν άριστες σχέσεις και ο ίδιος φρόντισε να «φουντώσει» ακόμα περισσότερο τις φήμες με νέες του δηλώσεις.

Ο Σουηδός που βρίσκεται με την αποστολή της εθνικής του ομάδας, ρωτήθηκε σχετικά με το μέλλον του και ειδικότερα για το αν υπάρχει ενδιαφέρον για εκείνον από ομάδες της Premier League και δεν είχε πρόβλημα να παραδεχθεί τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί.

«Ναι, υπάρχει ενδιαφέρον από την Premier League, μπορώ να το επιβεβαιώσω αυτό. Η Premier League είναι το πρωτάθλημα που όλοι οι φίλαθλοι και οι οπαδοί στον κόσμο μιλούν για αυτό. Πολλά πράγματα πρέπει να με κάνουν νιώθω καλά, όταν θα πάρω τις αποφάσεις μου αυτό το καλοκαίρι», δήλωσε ο Ζλάταν, δίνοντας κι άλλη «τροφή» στα σενάρια εν όψει καλοκαιριού.

Πηγή: sport-fm.gr