Κυριακή , 28 Απρίλιος 2024

Kaiafas Battle Lake Event -Η κορυφαία διοργάνωση θαλάσσιου σκι από 8 έως 10 Ιουλίου

Το KAIAFAS BATTLE, η μεγαλύτερη συνάντηση αθλητών Θαλασσίου Σκι στη χώρα μας, θα διεξαχθεί από 8 έως 10 Ιουλίου στη λίμνη Καϊάφα της Ηλείας και θα προβληθεί σε 170 χώρες.

Σίγουρα θα αποτελέσει ένα από τα κορυφαία αθλητικά γεγονότα του καλοκαιριού, καθώς θα λάβουν μέρος πρωταθλητές και πρωταθλήτριες Ευρώπης, με διεθνείς διακρίσεις και πολλά ρεκόρ.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Ο κ. Γιώργος Χατζής, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και κάτοχος πολλών μεταλλίων, είναι και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της διοργάνωσης.
Ο κ. Γιώργος Χατζής, Παγκόσμιος Πρωταθλητής και κάτοχος πολλών μεταλλίων, είναι και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της διοργάνωσης.

Πρόκειται για ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Θαλασσίου Σκι που θα συμμετέχουν οι 30 καλύτεροι αθλητές του κόσμου, με τις συνολικές συμμετοχές να ανέρχονται-κατόπιν προσκλήσεως-τις 60 από όλο τον κόσμο. Το αγώνισμα που θα λάβουν μέρος είναι το σλάλομ και οι επιδόσεις τους θα προβληθούν σε εκπομπές όπως: Gearing Up, Sports Show, The outdoor. Επίσης, σε συνεργασία με αεροπορικές εταιρείες, θα προβληθούν ως video σε πτήσεις.

Στόχος των διοργανωτών είναι να πραγματοποιηθεί ο καλύτερος αγώνας Θαλασσίου Σκι που έχει γίνει μέχρι στιγμής στην Ευρώπη. Το KAIAFAS BATTLE LAKE EVENT, είναι αναγνωρισμένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Θαλασσίου Σκι, την Ελληνική Ομοσπονδία και τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Τουρισμού.

Ως υπεύθυνος επικοινωνίας της διοργάνωσης, έχει οριστεί ο κύριος Γιώργος Χατζής, Παγκόσμιος Πρωταθλητής με πολλά μετάλλια από Ευρωπαϊκά Μasters, 12 Xρυσά, 8 Aσημένια και 3 Xάλκινα σε Βαλκανικούς, 6 Πανελλήνια ρεκόρ σε όλες τις κατηγορίες, βράβευση το 1992 από τον ΠΣΑΤ ως Καλύτερος Αθλητής της Χρονιάς και με πολλές άλλες διακρίσεις. Φυσικά, με τη συνεργασία της ομάδας του Happy People Team & Happy People Models Agency, της κ. Βενετίας Κυριού.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

www.hatziski.gr

www.happypeoplemodels.com


Πηγή