Παρασκευή , 19 Απρίλιος 2024
Και άλλος ερυθρόλευκος φτιάχνει βαλίτσες για Κύπρο

Και άλλος ερυθρόλευκος φτιάχνει βαλίτσες για Κύπρο

Συμφώνησε ο Παπάζογλου με τους νταμπλούχους

Στον ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει κατά πάσα πιθανότητα την καριέρα του ο Τάσος Παπάζογλου. Ο 26χρονος αμυντικός ήρθε σε συμφωνία με τους νταμπλούχους Κύπρου και οι οριστικές εξελίξεις αναμένοντας άμεσα. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα, αλλά δεν έχει επισημοποιηθεί ο «γάμος», διότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Εκτιμάται, όμως πως δεν σταθούν εμπόδιο οι πρωταθλητές Ελλάδας, διότι ο Παπάζογλου δεν υπολογίζεται από τον Μίτσελ. Ο αποκλεισμός του από την αποστολή που ταξίδεψε σε Αυστρία και ΗΠΑ αποδεικνύει του λόγου το αληθές…

Ο Γιώργος Δώνης είχε στη λίστα του τον παίκτη από τη στιγμή που τελείωσε το πρωτάθλημα της Κύπρου, καθώς αναζητούσε έναν αμυντικό που μπορεί να αγωνιστεί ως στόπερ και ως πλάγιος μπακ. Οι δύο περιπτώσεις που του άρεσαν αρχικά ήταν ο Παπάζογλου και ο Φυτανίδης, με τον οποίο έχει συνεργαστεί στον Ατρόμητο. Ωστόσο, οι δύο υποθέσεις μπήκαν στο «ψυγείο» και η μια βγήκε από αυτό και έχει «ζεσταθεί» για τα καλά.

Ο Παπάζογλου πήρε μεταγραφή από τον Πανσερραϊκό στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010 και παρέμεινε για έναν χρόνο στην ομάδα των Σερρών. Την περασμένη σεζόν έκανε 12 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα και τέσσερις στο Κύπελλο.

Υπενθυμίζεται ότι στους «γαλαζοκίτρινους» πωλήθηκε το δεύτερο δεκαήμερο του Ιούλη ο Τόμας Ντε Βινσέντι, ο οποίος είχε παραχωρηθεί στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου με τη μορφή δανεισμού.

Πηγή: sport-fm.gr