Σάββατο , 20 Απρίλιος 2024
Κετσπάγια Υπάρχει απογοήτευση, αλλά η καταστροφολογία δεν βοηθάει

Κετσπάγια: Υπάρχει απογοήτευση, αλλά η καταστροφολογία δεν βοηθάει

«Στην Ελλάδα τη μία ημέρα είσαι Θεός και την άλλη είσαι ο χειρότερος»

Η ήττα από τον Ολυμπιακό -και ειδικά ο τρόπος που αυτή ήρθε- έφερε απογοήτευση στο στρατόπεδο της ΑΕΚ, ωστόσο σύμφωνα με όσα είπε ο Τιμούρ Κετσπάγια μετά τη φιλική νίκη επί της Καλλιθέας, η καταστροφολογία δεν βοηθάει, ενώ ο Γεωργιανός προπονητής εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η Ένωση θα αντιδράσει στο ερχόμενο ματς με την ΑΕΛ.

«Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά. Υπάρχει απογοήτευση, αλλά η ομάδα πρέπει να δει το επόμενο παιχνίδι. Πρέπει στο επόμενο ματς να έχουμε την αντίδραση που αρμόζει σε μία μεγάλη ομάδα και να πάρουμε το αποτέλεσμα που πρέπει», δήλωσε αρχικά ο Τιμούρ Κετσπάγια.

Για το αν υπάρχει περιθώριο βελτίωσης της ΑΕΚ: «Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Έχουμε χρόνο για να δουλέψουμε, ώστε να είμαστε καλύτεροι στο επόμενο παιχνίδι. Η καταστροφολογία δεν βοηθάει. Χάσαμε ένα παιχνίδι, αλλά το απογοητευτικό ήταν πως χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια. Αυτό είναι που μας πείραξε όλους. Ότι χάσαμε χωρίς να παλέψουμε».

Για το πώς είναι το κλίμα στα αποδυτήρια: «Μια χαρά είναι, δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Για την έντονη κριτική που δέχεται: «Δεν βλέπω τηλεόραση, ούτε ακούω ραδιόφωνο. Μαθαίνω πράγματα. Ήξερα που έρχομαι. Στην Ελλάδα τη μία ημέρα είσαι Θεός και την άλλη είσαι ο χειρότερος. Κοιτάζω να κάνω τη δουλειά μου και δεν ασχολούμαι με αυτά που γράφονται, αν και υπάρχουν κάποια όρια».

Πηγή: sport-fm.gr