Πέμπτη , 28 Μάρτιος 2024
Κοντά σε Ντι Μαρία η Παρί

Κοντά σε Ντι Μαρία η Παρί

Ο Αργεντινός έχει γίνει η προτεραιότητα για τους Παριζιάνους που σύμφωνα με τον RMC έχουν ξεκινήσει τις συζητήσεις με τους Red Devils για τον 27χρονο, ο οποίος ενδέχεται να είναι στα χέρια του Λοράν Μπλαν μέχρι τα τέλη Ιουλίου. Το γαλλικό κλαμπ έχει ζητήσει πληροφορίες και η Γιουνάιτεντ είναι ανοικτή σε παραχώρηση, αρκεί να πάρει ένα ποσό κοντά στα 65 εκατ. ευρώ, αφού ένα χρόνο νωρίτερα τον είχε αγοράσει αντί 75 από την Ρεάλ Μαδρίτης. Η ομάδα του Φαν Γκααλ έχει ήδη αποκτήσει τον Μέμφις Ντεπάι, ενώ πολύ πιθανό είναι να ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές μεσοεπιθετικά.

Οσον αφορά τον ίδιο τον Ντι Μαρία, φέρεται να μην είναι ευχαριστημένος από την πρώτη του χρονιά στο Old Trafford, πρόσφατα είχε δηλώσει την απορία του για τον λόγο που σταμάτησε να παίζει και η σχέση του με τον Ολλανδό σε καμία περίπτωση δεν είναι θερμή. Στόχος της Παρί είναι τα βρει πρώτα με τον μάνατζερ του πρώην άσου της Μπενφίκα, Ζόρζε Μέντες, πριν φτάσει στο τελευταίο στάδιο των διαπραγματεύσεων με την Γιουνάιτεντ, όντας πλέον απελευθερωμένη από τους περιορισμούς του financial fair play.

Ο μισθός του αριστεροπόδαρου άσου μπορεί να φτάσει ετησίως τα 12.5 εκατ. ευρώ καθαρά, ποσό που θα τον βάλει δίπλα στα μεγάλα αστέρια του κλαμπ, όπως Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, Τιάγκο Σίλβα, Νταβίντ Λουίζ. «Η συμφωνία θα γίνει με ποσό-ρεκόρ, ο παίκτης θέλει Παρί Σεν Ζερμέν και η Γιουνάιτεντ δεν είναι αντίθετη με την πώλησή του» είπε μία πηγή από τον σύλλογο στον γαλλικό σταθμό. Στο ρεπορτάζ, σαν εναλλακτική αναφέρεται ο Κέβιν Ντε Μπρόινε της Βόλφσμπουργκ, τον οποίο θέλουν επίσης Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι.

Πηγή: gazzetta.gr