Κυριακή , 21 Απρίλιος 2024
Γιώργος Καραγκούνης

Κρίνεται του Καραγκούνη

Καθοριστική επαφή με τον τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού Νίκο Νταμπίζα

Σε ανοιχτή γραμμή με τον Γιώργο Καραγκούνη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός και οι δύο πλευρές θα έχουν καθοριστικό ραντεβού εντός της ημέρας.

Ο Νίκος Νταμπίζας μίλησε χθες με τον 37χρονο μέσο, αλλά οι δύο τους θα τα πουν από… κοντά την Πέμπτη και θεωρείται πολύ σημαντική αυτή η επαφή για το μέλλον του έμπειρου χαφ. Είναι πιθανό να δώσει το «παρών» και ο Γιάννης Αλαφούζος στη συνάντηση. Από τις έως τώρα ενδείξεις το «φλερτ» θα καταλήξει σε «γάμο».

Εξελίξεις θα έχουμε άμεσα και στο θέμα του στόπερ. Οι «πράσινοι» έχουν δώσει στη Ντιναμό Μόσχας για τον Σίλντενφελντ, ενώ ο μάνατζερ του είναι στην Αυστρία για να μιλήσει με τους ανθρώπους του ρώσικου συλλόγου, προσπαθώντας να βρει τη λύση μέσα στο επόμενο 48ωρο. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίζεται έξαλλος για το γεγονός ότι χρησιμοποιήθηκε στο χθεσινό φιλικό της Ντιναμό και ζήτησε από τον εκπρόσωπο του να κανονίσει το θέμα.

Εφόσον, δεν έρθουν ευχάριστα νέα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, ο τεχνικός διευθυντής του θα «κλείσει» άμεσα κεντρικό αμυντικό, τη στιγμή που βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με δύο ποδοσφαιριστές.

Πηγή: sport-fm.gr