Τετάρτη , 24 Απρίλιος 2024
La Liga όπως Bundesliga: Τεχνητοί ήχοι οπαδών και τηλεοπτικά γραφικά στα άδεια γήπεδα

La Liga όπως Bundesliga: Τεχνητοί ήχοι οπαδών και τηλεοπτικά γραφικά στα άδεια γήπεδα

Στη διοργανώτρια αρχή του ισπανικού πρωταθλήματος προσπαθούν να βρουν λύση για τις άδειες εξέδρες με την επανέναρξη των αναμετρήσεων και ήδη έχουν συζητηθεί και εξεταστεί προτάσεις για τεχνητούς ήχους οπαδών και πιο «γεμάτη» τηλεοπτική εικόνα. Στη βήματα ομάδων και γηπέδων της Bundesliga δηλαδή.

Όπως αναφέρει η καταλανική Sport στο ρεπορτάζ της μέσω του παρουσιαστή και συνεργάτη της, Ραμόν Φουέντες, υπάρχει αρχικά η σκέψη να παίζουν από τα μεγάφωνα των γηπέδων αλλά και προς τους τηλεθεατές που θα παρακολουθούν από το σπίτι αναγκαστικά λόγω της πανδημίας, ήχοι των οπαδών. Στο εκάστοτε γήπεδο να υπάρχουν συνθήματα και «φασαρία» σαν να ήταν γεμάτες οι εξέδρες, ώστε να μην επικρατεί αυτή η αμήχανη ησυχία κάθε φορά.

Επιπλέον, υπάρχουν σκέψεις για την εικόνα που θα μεταφέρεται στους τηλεοπτικούς δέκτες. Οι εξέδρες, είτε θα γεμίσουν με χρώμα των ομάδων, είτε στο πιο αισιόδοξο σενάριο θα τοποθετηθούν ειδικά εφέ ώστε την ώρα της παρακολούθησης του αγώνα από την τηλεόραση, να «παίζουν» στατιστικά και πίνακες με ενδιαφέρον στα κομμάτια των κερκίδων.

Πηγή: gazzetta.gr


Πηγή