Παρασκευή , 29 Μάρτιος 2024
Λεοζίνιο: Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ

Λεοζίνιο: Δυνατή ομάδα η ΑΕΚ

«Δεν ήρθα για τα βραβεία» δήλωσε ο βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός

Αρκετά προσγειωμένος εμφανίστηκε ο Λεοζίνιο, ο οποίος παρέλαβε δύο βραβεία (MVP, Best Goal) για την εμφάνιση του στο εκτός έδρας ντέρμπι του Ηρακλή με τον ΠΑΟΚ για τη 22η αγωνιστική της Super League. Έδωσε το σύνθημα ότι η ομάδα του πρέπει να προχωρήσει βήμα-βήμα και σχολίασε ότι η ΑΕΚ την οποία θα βρει μπροστά του το Σάββατο (20/02, 19:30) είναι δυνατή ομάδα.

«Είμαι χαρούμενος για τις δυο βραβεύσεις. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο της ομάδας αλλά και τους φιλάθλους μας, καθώς και τους συμπαίκτες μας γιατί χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσα να πετύχω τίποτα.

Δουλεύουμε καθημερινά σκληρά. Δεν ήρθα για να κερδίσω βραβεία αλλά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Αυτό θέλουμε να κάνουμε και στις επόμενες αναμετρήσεις.

Είμαι χαρούμενος που καταφέραμε να κερδίσουμε μέσα στην Τούμπα. Το εισπράττω αυτό από τους φιλάθλους που με σταματούν στον δρόμο και μου δίνουν συγχαρητήρια. Έμαθα ότι και την προηγουμένη φορά είχε σκοράρει ένας βραζιλιάνος (σ.σ. εννοεί τον Έντερσον Φοφόνκα)», είπε αρχικά.

Για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ ανέφερε: «Είναι δύσκολος αγώνας και η ΑΕΚ είναι δυνατή ομάδα., πρέπει να προχωρούμε βήμα με βήμα και τώρα έχουμε μπροστά μας έναν αγώνα που θα πρέπει να προσέξουμε αρκετά και να δουλέψουμε για την νίκη. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα και θα προσπαθήσουμε αγώνα με αγώνα να φτάσουμε όσο ψηλότερα μπορούμε».

Πηγή: sport-fm.gr